Antena Căutare

Ion Craciunescu anunta Apocalipsa: "Scandalul Penescu este o gluma pe langa ce va fi acum"

Fost arbitru FIFA si fost presedinte al CCA pana acum 6 ani, Ion Craciunescu a comentat pentru gsp.ro actiunea declansata astazi impotriva lui Vasile Avram.

"Pentru mine nu e absolut nici o surpriza. De ce? Pentru ca de un an si jumatate erau greseli incredibile, imposibil de argumentat, iar sefii arbitrajului romanesc ne spuneau ca totul e OK si ca nu sunt probleme. Diversiunea nu putea tine la infinit, era clar ca se intampla ciudat din moment ce absolut nici un arbitru care a gresit grav nu patea nimic", a spus Craciunescu.

Fostul sef al CCA anunta chiar ca lucrurile vor fi mult mai dure. "Va spun ceva. Ce s-a petrecut acum doi ani si jumatate, cu DNA Pitesti, a fost o gluma pe langa ce va fi acum. O sa vedeti. Nu simt absolut nici o bucurie sau satisfactie pentru ca tot ceea ce am spus eu iata ca s-a intamplat azi, dar se adunase prea multa zgura in arbitrajul romanesc pentru ca totul sa fie bagat sub pres", a adaugat Craciunescu.

In incheiere, fostul "central" a lansat o provocare arbitrilor din Romania, dar si procurorilor DNA. "Daca arbitrii din Romania, de la toate esaloanele, ar avea curajul si s-ar apuca sa vorbeasca, atunci toata tara, cred ca inclusiv procurorii, ar ramane cu gura cascata de ceea ce ar afla", a adaugat Craciunescu.

Sursa: gsp

Foto: Intact Images

Marian Iancu: "Se va dovedi ca a fost coruptie pe finalul campionatului trecut"... Al doilea dosar al scandalului cu arbitrii cuprinde meciuri trucate. Vezi lista partidelor suspecte!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x