Antena Căutare

Alarma! Gazonul de pe National Arena suporta doar 14 ore de joc pe luna!

Mai sint trei saptamini pina cind National Arena va fi inaugurata, in super-amicalul Romaniei cu Argentina, insa noul stadion nu va fi nici pe departe doar casa "tricolorilor". Pentru fosta arena "Lia Manoliu" urmeaza un adevarat tur de forta, cu un sezon in care ar putea gazdui peste 50 de meciuri!

In plus, pentru meciurile internationale, organizatorii sint obligati sa le puna echipelor la dispozitie terenul pentru antrenamentele oficiale in preziua partidelor.

Steaua, Rapid, Dinamo, Sportul si Otelul vor juca si ele acolo. Apare insa o problema enorma: nu se stie daca iarba va rezista! Adrian Oprisan, a carui firma a cistigat licitatia pentru montarea gazonului, spune ca: "terenul e garantat la o utilizare lunara de 14 ore, dar nu e ceva sigur! Poate ceda mai tirziu, depinde si de vreme, de modul in care e ingrijit, etc. Totusi, daca se vor disputa atit de multe partide cite vad ca spuneti in presa, atunci cred ca proprietarii arenei vor fi nevoiti sa apeleze destul de des la regazonare".

Cele 14 ore de folosinta inseamna putin peste 9 partide, adica "termenul de garantie" s-ar putea epuiza chiar si in doua saptamini! Fara sa punem la socoteala orele de folosinta la antrenamentele oficiale!

Mai multe detalii, in Gazeta Sporturilor

Andy Schleck se impune in "etapa regina" a Turului Frantei 2011... Mircea Sandu, amenintat prin mesaje: "De cancer ai scapat, de mine nu vei scapa"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x