Căutare Live

Algeria s-a calificat în finala Cupei Africii pe Naţiuni cu un gol marcat în minutul 90+5

Reprezentativa Algeriei s-a calificat în finala Cupei Africii pe Naţiuni, după ce a învins, duminică, la Cairo, selecţionata Nigeriei, datorită unui gol marcat de Riyad Mahrez în minutul 90+5.

Reprezentativa Algeriei s-a calificat în finala Cupei Africii pe Naţiuni, după ce a învins, duminică, la Cairo, selecţionata Nigeriei, datorită unui gol marcat în minutul 90+5.

Algeria a deschis scorul prin William Troost-Ekong, care a marcat în propria poartă în minutul 40, iar nigerienii au egalat în minutul 73, printr-un penalti transformat de Odion Ighalo.

Victoria Algeriei a fost adusă de Riyad Mahrez, care a marcat din lovitură liberă în minutul 90+5.

Algeria, care a câştigat titlul în 1990, va întâlni în finală Senegalul, care a trecut de Tunisia, scor 1-0.

Sursa : news.ro

Djokovici l-a învins pe Federer în aproape cinci ore şi a câştigat a doua oară consecutiv turneul de la Wimbledon... Marcel Bîrsan arbitrează meciul FC Viitorul - Dinamo, din prima etapă a Ligii I...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri