Antena Căutare

Anchetă a poliţiei japoneze după ce jucători din naţionala de rugby a Uruguayului ar fi provocat daune într-un club de noapte şi ar fi agresat un angajat

Poliţia japoneză a deschis o anchetă după ce jucători din naţionala de rugby a Uruguayului ar fi provocat daune într-un club de noapte din Kumamoto şi ar fi agresat un angajat, relatează AFP.

Poliţia japoneză a deschis o anchetă după ce jucători din naţionala de rugby a Uruguayului ar fi provocat daune într-un club de noapte din Kumamoto şi ar fi agresat un angajat, relatează AFP.

Potrivit unui reprezentant al poliţiei din Kumamoto, Kenji Kawazu, angajaţii clubului au afirmat că rugbiştii au distrus echipamentele în valoare de 9.000 de dolari ale DJ-ului şi au trântit la podea un angajat, acesta suferind răni uşoare. Incidentul ar fi avut loc în noaptea de duminică spre luni.

Presa japoneză notează că sportivii ar fi lovit cu pumnii pereţii şi oglinzile şi ar fi rupt un urs de pluş.

“Le-am cerut uruguayenilor să vină singuri la secţia de poliţie şi i-am interogat la 14 octombrie. Unul este persoana care ar fi turnat alcool pe echipamentele DJ-ului, iar celălalt ar fi agresat un angajat”, a spus Kawazu.

World Rugby a anunţat că a aflat că ar fi existat un incident în care au fost implicaţi componenţi ai echipei Uruguayului şi a precizat că este o situaţie dezamăgitoare.

Naţionala Uruguayului a participat în Japonia la Cupa Mondială de rugby, competiţie de la care a fost eliminată în grupe.

Sursa : news.ro

Sud-coreenii se plâng de comportamentul agresiv al nord-coreenilor la meciul de marţi, din preliminariile CM: “A fost ca... Zlatan Ibrahimovici, numărul unu în topul vânzărilor de tricouri din MLS...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x