Antena Căutare

AntenaPLAY îți aduce sport din plin în septembrie! România – Kosovo, Campionatele Europene de tenis de masă și lupta lui Badr Hari

În luna septembrie AntenaPLAY le aduce abonaților competiții sportive palpitante și cu miză importantă: preliminariile EURO 2024, când România se întâlnește cu Kosovo, Campionatele Europene de tenis de masă, când jucătoarele vor lupta pentru supremație, cele mai tari partide din Liga Portugal și Serie B și Glory 88, gala de lux, unde vor fi prezenți uriașul Badr Hari și românul Ștefan Lătescu.

Colaj cu sportivi Galerie
România – Kosovo, Campionatele Europene de tenis de masă și lupta uriașului Badr Hari, în septembrie, în AntenaPLAY | Profimedia

Ai sport din plin luna aceasta în AntenaPLAY! Meciul România – Kosovo, un duel extrem de important pentru calificarea la Euro 2024, va avea loc pe 12 septembrie și va putea fi urmărit pe Antena 1 și în AntenaPLAY de la ora 21:45.

Citește și: România a câștigat 3 medalii la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe 2023. Finalele au fost în AntenaPLAY

Meciul România – Kosovo și Campionatele Europene de tenis de masă se văd în AntenaPLAY

O nouă victorie a tricolorilor ne-ar putea aduce cu un pas mai aproape de Campionatul European de anul viitor. După primele 4 meciuri disputate în Grupa I, avem toate motivele să sperăm la un loc de calificare, echipa noastră fiind pe poziția a doua, care aduce prezența la Euro.

De asemea, Campionatele Europene de tenis de masă se vor vedea în AntenaPLAY. România are două echipe, feminină și masculină, care vor lupta pentru supremație la Campionatele Mondiale de tenis de masă de la Malmo, în perioada 10-17 septembrie. Jucătoarele noastre ajung în Suedia din postura de vicecampioane europene, potrivit as.ro.

Citește și: Noutățile lunii septembrie în AntenaPLAY

Liga Portugal și Serie B, în AntenaPLAY

Cele mai tari meciuri din Portugalia rămân în AntenaPLAY. Cupa Ligii revine în septembrie, atunci când vei putea vedea și nu mai puțin de 27 de partide din Liga Portugal, în cele trei etape programate. Porto, Benfica și Sporting continuă în fiecare rundă războiul pentru supremație.

De asemenea, și Serie B va avea nu mai puțin de cinci etape de foc, în care cele mai tari partide vor putea fi văzute în AntenaPLAY, acolo unde românii continuă lupta pentru promovare.

Uriașul Badr Hari luptă în AntenaPLAY

De asemenea, galele sunt nelipsite din calendarul AntenaPLAY și au următorul program:

Gala de MMA Brave FC – 7 septembrie

Evenimentul este făcut de BRAVE FC, în colaborare cu Hexagone, o promoție de MMA din Franța. În main event avem un meci foarte interesant. Eroul local Ylies Djiroun se bate cu fostul luptător din UFC, Lucas Martins.

Glory 88 – 9 septembrie

Combate Global – 17 septembrie

Fight Nation – 30 septembrie

PFL – 30 septembrie

Gala de MMA Brave FC este joi în AntenaPLAY, LIVE de la 23:30

Iată mai jos fight card-ul galei:

1. 70kg Anthony Dizy 15-4 FRA vs Vladislav Rudnev 6-0 UKR
2. 77kg Eliezer Kubanza 4-0 DRC vs Levy Carriel 3-0 FRA
3. 66kg Ali Guliev 7-0 AZE vs Borislav Nikolic 9-2 SER
4. 120kg Salim El Ouassaidi 19-7 FRA vs Pavel Dailidko 5-2 LIT
5. 70kg Ylies Djiroun 19-7 FRA vs Lucas Martins 21-6 BRA

Campionatele Mondiale de canoe slalom și slalom extrem (19-24 septembrie)

O surpriză pentru fanii sportului-spectacol o reprezintă Campionatele Mondiale de canoe slalom și slalom extrem, ce vor avea loc în perioada 19-24 septembrie, în Marea Britanie, live în AntenaPLAY.

La fel de spectaculoase se anunță și cele două etape de Speedway European Championship, programate pe 9 și 22 septembrie, pe Polonia Bydgoszcz Stadium, respectiv Speedway Stadium.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x