Antena Căutare

Antrenorul lui Maccabi Haifa: ”E mai bine ca a plecat Levy!”

Tehnicianul lui Maccabi Haifa, Elisha Levy, vede un meci echilibrat contra ros-albastrilor si spune ”un punct ar fi ideal”.

-Domnule Levy, Maccabi Haifa e abia pe locul sase in clasament, la cinci puncte de liderul Hapoel Tel Aviv. De ce nu mai sunt rezultate de sezonul trecut?

- Un prim argument ar fi faptul ca suntem aproape o alta echipa fata de anul trecut. Au plecat sase jucatori importanti, printre care Rafaelov la FC Bruge si cu Hemed la Mallorca. Acest lucru se simte. Au venit jucatori noi, majoritatea tineri de 21 si 22 de ani, care au nevoie de timp.

- In Europa League aveti o victorie, cu AEK Larnaca, si o infrangere, la Schalke. Multumit?

- Da, sunt multumit. Chiar daca am pierdut contra nemtilor, jocul nostru a fost unul destul de bun. In Europa suntem mai constanti fata de campionat, avem o ambitie mai mare.

- Capitanul Yaniv Katan a fost accidentat in ultima perioada. E o pierdere pentru echipa dumneavoastra?

- Da, e o pierdere importanta. El are probleme la gamba, insa speram sa-l putem recupera pana la meciul cu Steaua.

- Romanii anunta ca vin sa castige in Israel.

- E normal asta si noi vrem sa castigam. Va fi un meci echilibrat, situatia noastra e asemanatoare cu ceea ce se intampla la Steaua. Stiu ca si ei au probleme pentru ca nu au rezultate in campionat si ar vrea sa se revanseze in Europa.

- Ronny Levy a plecat de la Steaua, e un avantaj pentru Maccabi?

- Normal ca e mai bine pentru noi, Ronny cunoaste istoria echipei si tot ceea ce misca in Israel. Imi pare rau insa pentru el deoarece nu a putut duce la bun sfarsit munca inceputa la Steaua. Ar fi fost interesant un duel intre noi. Poate altadata!

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Pandurii Tg Jiu - Gaz Metan Medias 1-0 \ Gorjenii peste Steaua in clasament... Gica Popescu: „Jucatorii Nationalei ar fi trebuit sa nu accepte egalul cu Franta”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x