Antena Căutare

Anunțul zilei în fotbalul românesc: o echipă din Europa dă 3 milioane de Euro pentru Budescu! Unde poate ajunge omul numărul 1 de la FCSB

În condițiile în care Denis Alibec a ieșit total din forma de acum două sezoane, iar ”perlele” de la Viitorul sunt doar niște jucători de duzină, umflați peste măsură de Gigi Becali, FCSB a stat în acest sezon într-un singur om: Constantin Budescu. Din păcate pentru viitorul echipei, acesta este pe picior de plecare.

Constantin Budescu are șanse foarte mari de a se despărți în vară de FCSB! Ajuns la 29 de ani, Budescu are șansa de a pleca la o echipă importantă din Europa. Impresarul jucătorului, Florin Lovin, a spus de curând că a refuzat mai multe oferte din Arabia și Turcia pentru Budescu, sperând că acesta va fi ofertat de o echipa din Vest.

Iar oferta pentru Budescu se pare că a venit. Omul care a dus de unul singur greul la FCSB are o clauză de 3 milioane de euro și a apărut deja prima echipă dispusă să o plătească. Conform celor de la Fanatik, Slavia Praga este formația interesată de Budescu!

Campioana en-titre din Cehia a avut reprezentanți care l-au urmărit pe Budescu la mai multe partide și au fost convinși când au aflat prețul necesar pentru a-l aduce. Cei de la Slavia erau dispuși să plăteasca 4 milioane de euro pentru un jucător de profilul stelistului. Acum pot face o economie de 1 milion pentru un super-jucător.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Budescu are un sezon de excepție la FCSB: 11 goluri și 11 pase de gol a oferit mijlocașul în cele 29 de meciuri jucate în Liga 1, Europa League și UEFA Champions League.

UNA PE ZI! Izabel, soția unui star de la PSG, a oferit imagini de infarct pe plaja Copacabana... Biletul Zilei 29.03.2018. Cele mai sigure trei meciuri de joi ne aduc profitul - CÂȘTIGĂTOR!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x