Antena Căutare

S-au stabilit semifinalele Cupei României! FINALA se joacă mai devreme

Marţi, 14 ianuarie, începând cu ora 15:30, va avea loc tragerea la sorţi a semifinalelor Cupei României la Fotbal! Steaua Bucureşti, Petrolul Ploieşti, Astra Giurgiu şi Dinamo Bucureşti sunt echipele care se vor regăsi în urnele de la Casa Fotbalului

Steaua-Dinamo şi Petrolul-Astra sunt meciurile din semifinalele Cupei României! Partidele tur vor avea loc pe 25-26 martie 2014, în timp ce returul este programat pentru 15-16 aprilie 2014.

CUM AU AJUNS CELE PATRU ECHIPE PÂNĂ ÎN ACEASTĂ FAZĂ:

STEAUA BUCUREŞTI a trecut fără probleme de Avântul Bârsana, scor 4-0, în 16-imile competiţiei, pentru ca, mai apoi, în optimi, să câştige fără mari probleme, 2-0, cu Poli Timişoara. În sferturi, roş-albaştrii au învins Oţelul, scor 2-0.

PETROLUL PLOIEŞTI s-a chinuit cu Universitatea Craiova, 1-0, şi a lăsat acasă Rapidul, scor 2-0. Cele mai mari probleme le-au avut cu FC Vaslui, formaţie pe care a învins-o, după prelungiri, cu 4-2.

ASTRA GIURGIU a făcut scor cu Berceniul, 4-0, în 16-imi, şi s-a chinuit serios la Mediaş, 1-0, în faţa Gaz Metanului. În sferturi, giurgiuvenii n-au avut emoţii şi au spulberat trupa lui Hagi, Viitorul, scor 3-0.

DINAMO BUCUREŞTI n-a avut nicio emoţie nici cu Sănătatea Cluj, grupare pe care a învins-o cu 4-0 la primul meci al lui Flavius Stoican pe banca tehnică, şi nici cu Chindia Târgovişte, echipă pe care a depăşit-o clar, 5-0. "Câinilor" le-a fost cel mai greu în sferturi, acolo unde au câştigat cu 1-0 meciul cu Pandurii.

VIDEO: Acesta este cel mai groaznic accident al anului... Schumacher, operație pe CREIER! Medicii i-au îndepărtat o porțiune din craniu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x