Antena Căutare

Astra Giurgiu - FC Voluntari LIVE VIDEO ONLINE

Astra Giurgiu - FC Voluntari LIVE VIDEO. Unul dintre cele mai dezechilibrate meciuri ale etapei a 7-a se joacă la Giurgiu. Astra, echipă neînvinsă în acest sezon, primește vizita celei mai slabe grupări din campionat, FC Voluntari, într-un duel care poate fi urmărit live video online

Astra Giurgiu - FC Voluntari LIVE VIDEO. Unul dintre cele mai dezechilibrate meciuri ale etapei a 7-a se joacă la Giurgiu. Astra, echipă neînvinsă în acest sezon, primește vizita celei mai slabe grupări din campionat, FC Voluntari, într-un duel care poate fi urmărit live video online pe site-urile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport (dacă ești abonat Telekom Sport). Meciul Astra - Voluntari este live video online, sâmbătă, de la ora 18:30.

Astra Giurgiu - FC Voluntari LIVE VIDEO. La Giurgiu vom asista la un duel între una dintre cele mai bune echipe ale startului de sezon, Astra, și, de departe, cea mai slabă echipă a Ligii 1, FC Voluntari. Cu Daniel Oprița pe bancă, echipa ilfoveană a scos 1 punct în 5 etape. A venit apoi Dinu Todoran să facă din rahat bici, însă s-a oprit la partea neplăcută. Echipa sa a fost distrusă de Craiova, pe teren propriu, scor 1-5.

Astra Giurgiu - FC Voluntari LIVE VIDEO. Astra, alături de CFR Cluj, erau singurele echipe neînvinse după 6 etape scurse din acest sezon. Echipa lui Marius Măldărășanu, cu 10 puncte strânse din 2 victorii și 4 remize era pe locul 3, după FCSB și CFR. Dincolo, cu o remiză și 5 eșecuri, echipa manageriată de Ioan Andone e ”Lanterna” fără speranțe a campionatului.

Astra Giurgiu - FC Voluntari LIVE VIDEO. Din 2015 până azi, între Astra și Voluntari au avut loc 8 meciuri în Liga 1 și în campionat. Astra are 3 victorii, 2 meciuri au fost remize, iar Voluntari s-a impus cu 3 ocazii, inclusiv în finala Cupei României din 2017. Interesant este faptul că, la Giurgiu, Voluntari nu a pierdut niciodată cu Astra. Au fost 2 remize și un 3-2 pentru echipa din Ilfov.

Astra Giurgiu - FC Voluntari LIVE VIDEO. În sezonul trecut, FC Voluntari a câștigat ambele dispute cu Astra. A fost 3-1 la Voluntari și 3-2 la Giurgiu. Erau vremuri în care FC Voluntari părea echipă de fotbal.

Astra Giurgiu - FC Voluntari LIVE VIDEO. La casele de pariuri, cota pe victoria gazdelor a scăzut de la 1,70 la 1,55, chiar 1,50 la unele case. Un succes al Voluntariului e văzut ca o bombă și primește cotă 7,50. Remiza e cotată cu 3,85.

Astra Giurgiu - FC Voluntari LIVE VIDEO. Nu putem decât să jucăm 1 solist la acest meci. E pontul logic în acest moment.

FCSB - Rapid Viena, play-off Europa League! Arbitru de coșmar pentru echipa lui Dică. Revine pe Arena Națională după o e... Revista presei sportive, 29.08.2018: Statistica dă speranțe: FCSB se califică în grupele UEL; Mourinho, OUT de la United...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x