Antena Căutare

FCSB - Rapid Viena, play-off Europa League! Arbitru de coșmar pentru echipa lui Dică. Revine pe Arena Națională după o eroare gravă în 2014

FCSB - Rapid Viena, returul play-off-ului Europa League, va avea la centru un arbitru de coșmar pentru echipa lui Nicolae Dică. UEFA a decis ca englezul Michael Oliver să conducă ostilitățile la meciul decisiv de calificare în grupele UEL.

Michael Oliver revine în competițiile europene după o pauză de 4 luni. Oliver a fost reținut de la delegări de UEFA după acuzele care i s-au adus la finalul meciului Real Madrid - Juventus, din sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

În minutul 93 al meciului de pe Bernabeu, când tabela arăta un incredibil 3-0 pentru torinezi, iar partida era aproape să intre în cele două reprize de prelungiri, Oliver a acordat un penalty controversat după un presupus fault al fundașului Mehdi Benatia la Lucas Vazquez. La acceași fază, Gigi Buffon a fost eliminat de Oliver, după o reacție de furie. Buffon a protestat vehement și a luat roșu, iar după joc l-a facut praf pe Oliver: "Are un coș de gunoi în loc de inimă!"

Michael Oliver trezește coșmaruri și steliștilor. Pe 11 decembrie 2014, Steaua/FCSB a jucat pe Arena Națională meciul decisiv pentru calificarea în primăvara europeană, contra ucrainienilor de la Dinamo Kiev.

Steaua ar fi trebuit să beneficieze și de o lovitură de la 11 metri în minutul 55 al disputei, când Khacheridi a jucat mingea cu mâna în marginea propriului careu, la o centrare spre Tănase. Surprinzător, deși excelent plasat, la câțiva metri de fază și cu fața spre zona unde a venit balonul, arbitrul englez Michael Oliver nu a dictat nimic (video).

La meciul FCSB - Rapid Viena (1-3 în tur) de mâine, Michael Oliver va fi ajutat la tuşă de Stuart Burt şi Simon Bennett.

Meciul dintre CFR Cluj și Dudelange, în tur 0-2, în aceeași fază a competiției, va fi condus de o brigadă din Italia, care îl va avea la centru pe Davide Massa (37 de ani). Asistenți vor fi compatrioții Fabiano Preti și Filippo Melli.

AFC Hermannstadt - Gaz Metan Mediaș LIVE VIDEO ONLINE... Astra Giurgiu - FC Voluntari LIVE VIDEO ONLINE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x