Astra - Petrolul 1-1 \ Selymes egal la redebut

Astra si Petrolul au remizat in aceasta seara, scor 1-1, in primul meci de la revenirea lui Tibor Selymes pe banca alb-negrilor.

Cu mai putin de 100 de spectatori in tribune, atmosfera de la Ploiesti a fost extrem de mohorata. Fara sa simta presiunea suporterilor "lupilor galben", Astra a dominat de la un capat la altul, dar golul a venit la cealalta poarta.

In minutul 13, Bajenaru a fost imprudent si a atins mingea cu mana, in careu, iar Oprita a marcat de la 11 metri cel de-al saselea sau gol din acest sezon.

O faza similara petrecuta in minutul 26 le-a dat posibilitatea gazdelor sa egaleze, dar N'Doye a sutat pe langa din penalty. Egalarea a venit pana la urma, din piciorul lui Lucian Goian, care a trimis in poarta o centrare perfecta a lui Mihalache.

Repriza a doua le-a apartinut tot alb-negrilor, dar nu s-a mai marcat la nici o poarta.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri