Antena Căutare

Astra Ploiesti - Sportul Studentesc / Multescu la a doua surpriza consecutiva

Astra a terminat la egalitate, 2-2, cu Sportul pe teren propriu in primul meci al etapei a 9-a. Pentru prahoveni au marcat N'Doye(8) si C. Matei(64), iar pentru "studenti" Curelea(4) si Ghinga(40).

Curelea a deschis scorul la prima ocazie a meciului. Capitanul Sportului a plasat bine cu capul o centrare din flancul drept(4). Jucatorii lui Sumudica s-au trezit rapid si au revenit. Stratila a fost faultat in careu de Lazar si i-a oferit ocazia lui N'Doye sa transforme penalty-ul(8).

Gazdele n-au reusit sa se apropie periculos de poarta lui Popescu, iar pe un contraatac Ghinga a adus Sportul in avantaj marcand cu capul din 2 metri din centrarea lui Beta(40).

Sumudica a riscat epuizand toate schimbarile dupa doar 45 de minute. Si a fost inspirat. Nou-intrat, Cosmin Matei a adus egalarea printr-un sut fabulos de la 25 de metri(68). Bruno Miguel a lovit bara cu o lovitura de cap(74), iar Fatai n-a reusit sa transforme in gol centrarea foarte buna a lui Bajenaru.

Echipa lui Sumudica n-a reusit sa invinga Sportul si a ratat sansa de a trece pe locul doi in Liga 1.

Sursa: gsp

Foto: Intact Images

UTA - Poli Timisoara 0-0 / Prea mult zgomot pentru nimic... la nimic... Daniel Staciu, bagat in spital de un membru din staff-ul aradenilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x