Antena Căutare

Astra - FCSB, asaltul roș-albaștrilor pentru locul 1! Nicolae Dică schimbă echipa de start. Ce se întâmplă cu Alibec și Budescu

Astra - FCSB este meciul care, la doar 24 de ore de la Viitorul - CFR Cluj 1-2, poate schimba din nou iderul în Liga 1. Pentru asta, FCSB trebuie să plece neînvinsă de pe stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu, însă trupa lui Nicolae Dică vizează toate cele 3 puncte la meciul de azi.

Astra - FCSB, programat în această seară de la ora 20:45, va pune față în față două echipe care în urmă cu două sezoane duceau lupte grele pentru titlul de campioană. Acum, performanțele Astrei sunt doar o amintire, iar FCSB caută să câștige titlul după o pauză de două sezoane.

În ultimii 3 ani, nu a fost loc de remiză în meciurile Astra - FCSB jucate la Giurgiu. Am consemnat 6 meciuri dintre care 4 au fost câștigate de giurgiuveni și 2 de bucureșteni.

Pentru meciul din această seară, tehnicianul FCSB, Nicolae Dică, are probleme importante de lot. Filipe Teixeira, Valerică Găman și Denis Alibec au suferit ușoare accidentări în zilele premergătoare meciului, iar ultimii doi au părăsit accidentați ultimul antrenament.

Vestea bună pentru FCSB este revenirea creierului de la mijlocul terenului, Mihai Pintilii, cel care a ispășit o suspendare de două runde după eliminarea cu CFR Cluj. Tot o veste bună este recuperarea lui Harlem Gnohere, cel care îl va înlocui pe Alibec în avanposturi.

Din primul minut îl vom vedea și pe ”bad-boy-ul” Budescu, cel care s-a răzvrătit după meciul cu CS ”U” Craiova din cauza faptului că a fost înlocuit la pauză de ”cei din conducere”.

Echipa probabilă FCSB: Bălgrădean - Benzar, Planici, Bălașa, Momcilovici - Pintilii, Nedelcu - Man, Budescu, Fl. Tănase - Gnohere

Clasamentul Ligii 1 - Play-off înainte de Astra - FCSB:

Astra - FCSB, asaltul roș-albaștrilor pentru locul 1! Nicolae Dică schimbă echipa de start. Ce se întâmplă cu Alibec și Budescu

OFICIAL: Legendele Barcelonei vin în România pentru un amical de gală cu ”Generația de Aur” a lui Hagi și Popescu. Unde ... Pep Guardiola, pe locul 8 în topul celor mai titrați antrenori din lume. Antrenorul lui City, departe de românul Mircea ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x