Antena Căutare

Atac armat la parada Super Bowl. Un mort și peste 20 de răniți după victoria Kansas City Chiefs, echipa iubitului lui Taylor Swift

O persoană a murit şi peste alte 20 au fost rănite într-un schimb de focuri de armă, la parada victorioasă a echipei Kansas City Chiefs de la Super Bowl. Travis Kelce, iubitul lui Taylor Swift și jucător al echipei, a transmis un mesaj îndurerat.

imagini de la atacul armat de la parada super bowl si insertie cu travis kelce si taylor swift in chenar rotund Galerie
Starul echipei Chiefs, Travis Kelce, a transmis că are inima zdrobită după ce parada echipei sale de la Super Bowl a căzut pradă violenței armate | Profimedia

În fiecare an, după declararea echipei învingătoare de la Super Bowl, orașul reprezentativ organizează o paradă în care oferă sportivilor și fanilor ocazia de a celebra împreună.

Anul acesta însă, bucuria Kansas City Chiefs a fost umbrită de un atac armat soldat cu un mort și mai mulți răniți. Împuşcăturile au izbucnit în momentul în care oraşul sărbătorea a doua victorie consecutivă a echipei la Super Bowl.

Focurile de armă au fost trase la vest de Union Station, gara din centrul oraşului Kansas City, unde s-a încheiat parada în jurul orei locale 14:00 (20:00 GMT) şi unde mii de fani se adunaseră pentru a urmări festivităţile.

Jucătorii echipei Kansas City Chiefs, inclusiv Travis Kelce, iubitul lui Taylor Swift, se aflau încă pe o scenă din acel loc când au fost trase primele focuri de armă. Împușcăturile au făcut ca mulţimea să fugă și să se adăpostească.

Şeful poliţiei din Kansas City, Stacey Graves, a declarat că ofiţerii au răspuns imediat după ce au fost trase focurile de armă, iar detectivii care se aflau la faţa locului au deschis rapid o anchetă. Departamentul de pompieri a intrat, de asemenea, în acţiune, acordând ajutor răniţilor.

Ce mesaj a transmis Travis Kelce, iubitul lui Taylor Swift, după atacul armat de la parada Super Bowl

Starul echipei Chiefs, Travis Kelce, a transmis că are inima zdrobită după ce parada echipei sale de la Super Bowl a căzut pradă violenței armate: "Sunt distrus după tragedia care a avut loc azi", a spus Kelce, iubitul celebrei cântărețe Taylor Swift.

"Inima mea este alături de toți cei care au ieșit să sărbătorească cu noi și au fost afectați. KC (n.r Kansas City), însemni enorm pentru mine."

Citește și: Cu cât se vinde pe internet apa care a atins corpul lui Taylor Swift la un concert. Suma e impresionantă

Cine sunt victimele atacului armat de la parada Super Bowl

Un post de radio local a anunțat că unul dintre DJ-ii săi, Lisa Lopez, a fost ucisă în schimbul de focuri de armă.

Victimele care au supravieţuit au fost transportate la trei spitale locale, au declarat oficialii, cazurile cu risc vital imediat fiind transportate la spital în termen de 10 minute de la împuşcături.

Nouă copii cu vârste cuprinse între şase şi 15 ani cu răni prin împuşcare sunt trataţi la Spitalul Children's Mercy, a declarat asistenta şefă Stephanie Meyer.

Alți răniți, nu prin împușcare, ci în urma agitației, au fost la rândul lor tratați de spitalele locale la scurt timp după incident.

Trei indivizi au fost arestaţi în urma incidentului, iar o sursă din cadrul forţelor de ordine a declarat pentru CBS News, partenerul american al BBC, că împuşcăturile par să fie rezultatul unei discuţii care a luat amploare. Sursa a precizat că incidentul nu a avut legătură cu terorismul.

Gheorghe Hagi, gest impresionant pentru Dumi, puștiul de 6 ani care a plâns cu lacrimi amare după ce Farul a pierdut un ... Cum a reacționat profesoara de istorie care și-a învoit elevul pentru a ajunge la meciul Oțelului. Povestea din spatele ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x