Atletico Madrid - Chelsea joacă la București, pe Arena Națională. De la ce oră începe meciul de fotbal, Champions League

Meciul de fotbal dintre Atletico Madrid și Chelsea, programat la 23 februarie, de la ora 22.00, în manşa I a optimilor de finală ale Ligii Campionilor, va avea loc la București, dar fără spectatori.

Meciul din manșa tur a optimilor Ligii Campionilor (Champions League) este programat marți, 23 februarie 2021, de la ora 22:00, și se va disputa fără spectatori.

Hepta

Meciul de fotbal nu se poate disputa în Spania din cauza cauza restricţiilor de călătorie impuse de autorităţile spaniole persoanelor care sosesc din Marea Britanie, din cauza pandemiei de coronavirus.

Cele două țări, Spania și Germania, au refuzat accesul jucătorilor din Marea Britanie pe teritoriul lor, din cauza răspândirii alarmante a noii tulpini britanice de coronavirus.

Gazdele jocului Atletico Madrid – Chelsea împreună cu UEFA au decis, cu aprobarea autorităților din țara noastră și cu sprijinul FRF, ca partida să fie mutată pe Arena Națională din București, informează Federația Română de Fotbal.

Dennis Man este unul dintre starurile echipei FCSB, însă nu mulți știu cum arată iubita fotbalistului

Atletico Madrid - Chelsea joacă la București, pe Arena Națională, fără spectatori

Meciul din manșa tur a optimilor Ligii Campionilor (Champions League) este programat marți, 23 februarie 2021, de la ora 22:00, și se va disputa fără spectatori.

Arena Națională a fost selectată pentru a găzdui jocul dintre Atletico Madrid și Chelsea, fiind deja inclusă în circuitul UEFA EURO 2020 care va începe peste 4 luni. Are 54.000 de locuri.

"Arena Națională, 54.000 de locuri, a fost selectată pentru a găzdui acest joc fiind deja inclusă în circuitul UEFA EURO 2020 care va începe peste 4 luni. Pe acest stadion se vor disputa patru partide de la EURO, trei din grupa C și o optime de finală.

De asemenea, Arena va găzdui jocuri la Campionatul European U21 din 2023. În 2012, pe stadionul din Capitală a fost organizată finala Europa League, câștigată de Atletico Madrid în fața lui Athletic Bilbao", informează Federația Română de Fotbal.

Simona Halep - Ajla Tomljanovic la Australian Open 2021. Simona a câștigat meciul, scor 4-6, 6-4, 7-5

La Arena Națională a fost deja formată echipa de organizare ”EURO 2020 la București” care, împreună cu departamentul Evenimente FRF, va sprijini UEFA pentru desfășurarea în cele mai bune condiții a evenimentului din Liga Campionilor.

Ultimele știri