Dennis Man este unul dintre starurile echipei FCSB, însă nu mulți știu cum arată iubita fotbalistului

Dennis Man este fotbalistul uneia dintre cele mai populare echipe din campionatul românesc, FCSB. Într-un timp destul de scurt și la o vârstă fragedă, a reușit să devină unul dintre starurile clubului de fotbal. Jucătorul în vârstă de 22 de ani este cunoscut de întreg publicul românesc, însă nu mulți știu cum arată iubita fotbalistului.

Dennis Man are o iubită despre care lumea nu știe foarte multe

Dennis Man face parte din lotul clubului bucureștean FCSB din anul 2016. Tânărul arădean în vârstă de 22 de ani se numără printre cei mai talentați fotbaliști din campionatul intern. Cariera sa i-a adus foarte multă popularitate și aprecieri. Dennis Man se bucură de un număr mare de fani, însă nu mulți știu cum arată iubita fotbalistului.

Cine este și cum arată iubita fotbalistului Dennis Man

Fanii îl cunosc pe Dennis Man de când s-a mutat în București în 2016, odată cu transferul său la FCSB. Fotbalistul care valorează milioane de dolari este unul dintre preferații lui Gigi Becali.

Puțini sunt aceia care știu că Dennis este implicat într-o relație amoroasă care durează de ani buni. Celebritatea nu l-a schimbat, iar fotbalistul a rămas fidel primei sale iubiri.

Domnișoara care l-a cucerit este Alexandra Ionela Grigoriță, cea care câștiga titlul de Miss Arad în 2014, conform tacataca.prosport.ro. Tânăra se iubește cu fotbalistul de ani de zile, dovadă că distanța nu le-a pus prea multe probleme celor doi. Se pare că cei doi formează un cuplu de nedespărțit. Ba chiar mai mult, Alexandra a făcut și câteva sacrificii ca relația dintre ea și celebrul fotbalist să nu se destrame. Ea a luat decizia de a se muta la București ca să fie mai aproape de bărbatul pe care îl iubește, potrivit aceleiași surse.

Este de înțeles de ce Dennis Man nu poate renunța la iubita sa Alexandra. Tânăra arădeancă se laudă cu o frumusețe naturală debordantă. Mama natură a fost extrem de generosă cu fista Miss Arad, care nu are nevoie de niciun fel de operații estetice. Alexandra se laudă cu un corp cu dimensiuni de model și cei mai frumoși ochi verzi.

Cei doi îndrăgostiți au și o afacere împreună. Dennis Man și-a deschis recent o linie vestimentară care îi poartă semnătura. Iubita sa, Alexandra, este văzută adesea pozând îmbrăcată în hainele pe care fotbalistul le-a pus în vânzare.

Citește și: Cine este și cum arată Ioana Timofeciuc, iubita lui Florinel Coman de la FCSB

Dennis Man și iubita sa, Alexandra, cresc împreună doi pudeli de talie mică. Frumosul cuplu împărtășește adesea fanilor imagini adorabile cu cei mai răsfățați membri ai familiei.

Parteneri
Diana Munteanu, despre frumusețea prezentului: „Fiecare moment este unic și trebuie trăit așa cum este”
Diana Munteanu este una dintre cele mai frumoase și vesele femei din România. Plină de energie, Diana ne bucură în fiecare dimineață de weekend la matinalul difuzat pe Antena 1, Neatza de Weekend. De data aceasta, prezentatoarea TV a decis să aducă la fel de multă bucurie și colegilor noștri în cadrul interviului pe care ni l-a acordat.
Catine.ro
Ultimele știri