Căutare Live

Atmosfera intima - Cupa Romaniei, finala la inghesuiala

"Clasicul" din Cupa se va disputa intr-o atmosfera intima, pe un stadion cu doar trei intrari, care nu are nici macar parcare. Ultima finala de Cupa a Romaniei disputata la Brasov a fost tot un Steaua – Dinamo, in 1989, dar pe Stadionul Municipal, in prezenta a 35.000 de spectatori.

Steaua si Dinamo isi vor disputa saptamana viitoare, la Brasov, finala Cupei Romaniei, insa rivalitatea dintre cele doua nume mari ale fotbalului romanesc va trebui sa se reverse pe un stadion total depasit pentru un astfel de eveniment.

Cu o capacitate de doar 8.500 de locuri, cu una dintre peluze aflata in reconstructie, arena din Brasov se pregateste sa gazduiasca o noua confruntare intre Steaua si Dinamo, cu trofeul pe masa, dupa aproape 22 de ani.

In iulie 1989, Steaua invingea pe Dinamo cu 1-0, gratie unui gol fabulos marcat de Hagi, in finala de la Brasov, dar pe stadionul Municipal, cu casa inchisa, in prezenta a circa 35.000 de oameni.


sursa: Jurnalul.ro

foto: GSP.ro

Vezi lotul Braziliei pentru amicalul cu Romania!... FOTO! Doliu pe pagina de Facebook a Universitatii Craiova!...
Parteneri
Haine care avantajează minionele. Ce să porți ca să pari mai înaltă
Nu este nimic greșit să fii minionă. E important să apreciem fiecare femeie în parte și suntem de acord cu asumarea și pozitivitatea corpului. E foarte important să te iubești așa cum ești. Dar suntem diferite și dacă nu ai înălțimea dorită, iată o listă cu haine care avantajează minionele.
Catine.ro
Ultimele știri