Antena Căutare

Australian Open 2021. Simona Halep, prima reacție după înfrângerea în fața Serenei Williams. Ce a declarat după eliminare

Simona Halep, ce ocupă acum locul 2 în WTA, a fost înfrântă de Serena Williams în sferturile turneului Australian Open 2021.

Simona Halep, australian open, bluza cu alb și negru, teren de tenis
Ce a declarat Simona Halep după meciul Australian Open 2021 în care a fost înfrântă de Serena Williams | Profimedia

Simona Halep a ratat calificarea în semifinalele Australian Open 2021, după ce a pierdut în sferturi cu Serena Williams, scor 3-6, 3-6.

În timp ce Serena Williams a declarat, după înfruntare, că s-a concentrat să aibă cel mai bun meci din turneu, având în vedere că a luptat împotriva locului 2 mondial, Simona Halep a vorbit în conferința de presă despre atitudinea ei din tot turneul Australian Open 2021.

Jucătoarea din România a detaliat evoluția ei la Australian Open 2021 și a vorbit și despre cum a jucat adversara ei, Serena Williams, în meciul ce a eliminat-o din turneu.

Simona Halep, prima reacție după meciul cu Serena Williams în sferturile Australian Open 2021

"A fost un meci dificil, a jucat foarte bine, cu siguranţă a meritat să câştige în această seară. Am simţit că serviciul nu m-a ajutat prea mult şi de aceea nu am putut să-mi fac un avantaj mai mare în setul al doilea,” a declarat Simona Halep în conferința de după meci, scrie news.ro.

Citește și: Australian Open 2021. Serena Williams, prima reacție după ce a a eliminat-o pe Simona Halep: „Cel mai bun meci al meu în turneu”

”Impresia mea după acest meci este că nu am fost atât de departe, dar ea a fost mai puternică în momentele importante, am avut 3-1 în setul secund şi serviciul nu m-a ajutat prea mult. Trebuia să fiu mai puternică la serviciu, dar nu a funcţionat azi, iar ea a fost foarte puternică la retur.”

”În opinia mea, am făcut un joc bun, nu sunt atât de dezamăgită de mine însămi, poate atitudinea a fost un pic negativă tot turneul. O să lucrez la asta şi o să revin mai puternică la acest capitol, sunt sigură de asta,” a continuat Halep.

”Accept că m-a învins, dar în acelaşi timp dacă aş fi putut fi un pic mai puternică la serviciu, şansele ar fi putut fi mai mari pentru mine. M-am simţit foarte puternică la retur, am obţinut break-uri şi în setul al doilea am căpătat încredere, dar ea nu a servit atât de tare azi, a mixat şi de aceea mi-am schimbat poziţia.”

Ce a declarat Simona Halep despre meciul împotriva Serenei Williams la Australian Open 2021

”Simt că am fost bună în toate direcţiile, dar serviciul a fost cheia care nu a funcţionat,” a declarat Simona despre jocul adversarei sale din sferturile turneului Australian Open 2021, Serena Williams, scrie news.ro. ”Nu a servit puternic, cum face de obicei, a schimbat, am simţit asta, de aceea am încercat şi eu să-mi schimb poziţia.”

”Nu am avut în minte ce s-a întâmplat la Wimbledon, sunt meciuri diferite, suprafeţe diferite, am intrat pe teren cu convingerea că am şanse să câştig, dar ştiam că o să fie foarte greu. Se mişcă mai bine, loveşte puternic mingile, mi se pare că este într-o bună formă acum, are un joc foarte bun. Întotdeauna a avut, dar... Am simţit că se mişcă foarte bine, dar nu pot compara meciurile, nu îmi mai amintesc chiar totul de la ultimele partide jucate cu ea, dar am simţit azi că aleargă mai mult şi ajunge aproape de minge mai bine.”

Simona a vorbit și despre evoluția ei pe teren și cum a afectat-o negativismul pe care l-a simțit: ”Sunt un pic frustrată de negativismul pe care l-am avut pe teren, m-am plâns un pic prea mult, cred, dar din punct de vedere al tenisului cred că am făcut o treabă bună, am muncit din greu în pauza competiţională şi am putut vedea cât de mult am îmbunătăţit unele lucruri.”

”Sunt pozitivă cu privire la tenis şi am încredere, dar am încă de muncit ca să revin într-o formă bună din punct de vedere psihic,” a continuat jucătoarea din România după meciul împotriva Serenei Williams.

Ce va face Simona Halep după turneul Australian Open 2021

Despre planurile de viitor, Simona Halep va avea parte de o scurtă pauză după turneul Australian Open 2021, primul Grand Slam al acestui an.

Jucătoarea urmează să participe la turneul din Qatar, ce va începe pe 1 martie, unde vor intra pe teren și alte sportive cunoscute precum Elina Svitolina, Sofia Kenin, Petra Kvitova și Bianca Andreescu, scrie GSP.

Citește și: Australian Open 2021. Ce s-a scris despre Simona Halep după victoria colosală în fața Ajla Tomljanovic. Adversara este la pământ

După ce a înfrânt-o pe Simona Halep în sferturile Australian Open 2021, Serena Williams o va înfrunta pe Naomi Osaka, jucătoare din Japoniace a câștigat acest turneu în anul 2019.

Australian Open 2021. Serena Williams, prima reacție după ce a a eliminat-o pe Simona Halep: „Cel mai bun meci al meu în... Australian Open 2021. Simona Halep, în pericolul de a pierde locul 2 mondial după înfrângerea în meciul cu Serena Willia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x