Antena Căutare

Australian Open 2022. Ce mesaj a transmis Simona Halep, înainte de a pleca din turneu: „Rămân doar cu lucrurile pozitive”

Simona Halep a părăsit Australian Open după ce a pierdut în meciul din optimi, însă tenismena româncă a publicat un mesaj optimist pe rețelele sociale.

Colaj cu Simona Halep Galerie
Simona Halep a publivat un mesaj emoționant, la plecarea de la Australian Open 2022 | gettyimages.com

Simona Halep s-a bucurat de experiența Australian Open 2022 și a spus că se va întoarce anul viitor în țara în care se desfășoară turneul de Grand Slam, pentru a participa din nou. Simona Halep a publicat un scurt mesaj pe rețelele sociale, pentru a le transmite fanilor că rămâne în amintire doar cu ce a fost frumos în timpul petrecut la Australian Open 2022.

Citește și: Novak Djokovic, deportat din Australia. Cum a reacționat după ce a pierdut ocazia la titlul 21 Grand Slam

Ce a transmis Simona Halep, după ce a părăsit Australian Open 2022

Alături de mesajul pe care Simona Halep l-a publicat pe rețelele sociale, aceatsa a selectat și câteva fotografii cu ea pe terenul de tenis, în timpul meciului care i-a adus eliminarea.

"Australia, ai fost minunată. Rămân doar lucrurile pozitive din timpul petrecut aici. Abia aştept să mă întorc anul viitor", a scris Simona Halep pe rețelele sociale, la scurt timp după eliminarea din optimile de la Australian Open 2022.

Citește și: Australian Open 2022. Sorana Cîrstea, eliminată în optimile turenului de Grand Slam, după ce a pierdut meciul cu Iga Swiatek

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Simona Halep a coborât în clasamentul WTA

După eliminarea de la Australian Open 2022, Simona Halep a coborât 8 poziții în clasamentul WTA LIVE și a ajuns de pe locul15 pe 23, cu 2117 puncte.

Întrebată în ce fel o afectează această scădere în clasmaent, Simona Halep a răspuns: "Nu prea mă gândesc la asta. Dacă vrei să faci treabă bună, trebuie să bați pe oricine în orice tur! Sunt foarte mândră de tot ce am făcut în perioada asta. Obiectivul meu e să revin sănătoasă la turneul următor”, a spus Simona pentru Eurosport.

Citește și: Ce avere are Toni Iuruc. Soțul Simonei Halep e unul dintre cei mai influenți oameni de afaceri din Constanța

Tenismena româncă a fost învinsă în optimile de finală ale turneului Australian Open de Alize Cornet cu scorul 6-4, 3-6, 6-4. stfel, SImona Halep a încheiat o serie de 8 victorii consecutive. La începutul acestui an Simona Halep a câștigat al 23-lea titlu din carieră, la Melbourne Summer Set 1.

Pentru că a ajuns până în optimile de finală în cadrul unui turneu de Grand Slam, Simona Halep a primit suma de 328.000 de dolari australieni şi 240 de puncte WTA.

Citește și: Simona Halep și-a deschis o nouă afacere. Ce business are în locul fostei cafenele din Constanța

După înfrângere, Simona Halep a postat un mesaj pe contul ei de Instagram, pe Insta Story, pentru jucătoarea din Franța.

"Ai fost mai puternică astăzi! Tot respectul pentru tine Alize Cornet! Bucură-te! O să continui să mă antrenez pentru un alt meci de 3 ore atunci când ne vom reîntâlni", a scris Simona Halep pe rețelele sociale.

Reacția Simonei Halep după ce a fost eliminată în optimile Australian Open. Sportiva a pierdut meciul disputat cu Alize ... Ianis Hagi nu va mai juca în acest sezon, după operația suferită la genunchi. În ce stare e și ce a transmis fotbalistul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x