Antena Căutare

Reacția Simonei Halep după ce a fost eliminată în optimile Australian Open. Sportiva a pierdut meciul disputat cu Alize Cornet

Simona Halep a fost eliminată în optimile Australian Open de jucătoarea Alize Cornet, cu un scor 6-4, 3-6, 6-4.

simona halep pe teren in rosu cu o sapca alba Galerie
Simona Halep a fost eliminată în optimile Australian Open de jucătoarea Alize Cornet, cu un scor 6-4, 3-6, 6-4. | Hepta

Simona Halep, locul 15 WTA, a fost înfrântă de Alize Cornet, locul 61 WTA, aceasta fiind prima oară pentru sportiva din Franța care câștigă un meci dintr-un sfert de finală la un turneu de Grand Slam.

Simona Halep, înfrântă la Australian Open

Jucătoarea de tenis din Franța a plâns în hohote de emoție și bucurie după ce a câștigat meciul. Următorul meci pe care îl va avea Alize Cornet va fi împotriva Danielle Collins, locul 30 WTA.

Înfrângerea din optimile Australian Open este prima înfrângere pentru Simona Halep din acest an. Meciul cu franțuzoaica Alize Cornet a fost unul extrem de solicitant pentru ambele sportive pentru că a durat 2 ore și 33 minute, la o temperatură ridicată, de 32 grade Celsius.

Citește și: Australian Open 2022: Simona Halep s-a calificat în turul al treilea, după ce a învins-o pe Beatriz Haddad Maia

Înainte de meciul cu Simona Halep, Alize Cornet disputase un meci cu jucătoarea de tenis din SpANIA Garbine Muguruza. Pentru Cornet, aceasta este prima calificare în sferturile de finală ale unui turneu de Gland Slam.

Cu acest meci, Simona Halep tocmai a încheiat o serie de 8 victorii consecutive care au ajutat-o să obțină cel de-al 23-lea titlu din carieră, la Melbourne Summer Set 1. În urma performanței sale, Simona Halep a câștigat 240 puncte WTA și un cec de 328.000 dolari australieni, potrivit Digi Sport.

Simona Halep a fost finalistă la Australian Open în 2018 și sfertfinalistă în 2021. Alize Cornet s-a remarcat în 2011, în primul tur la Monterrey, apoi în 2014 la Dubai, unde a profit de abandonul Simonei Halep. De asemenea, în 2015, jucătoarea franceză a câștigat la Madrid în primul tur.

Reacția Simonei Halep după înfrângerea de la Australian Open

Simona Halep a postat un mesaj pe contul ei de Instagram, pe Insta Story, pentru jucătoarea din Franța.

Citește și: Australian Open 2022: Simona Halep va juca cu Beatriz Haddad Maia în turul doi. Cum s-a terminat ultimul meci în care s-au duelat

"Ai fost mai puternică astăzi! Tot respectul pentru tine Alize Cornet! Bucură-te! O să continui să mă antrenez pentru un alt meci de 3 ore atunci când ne vom reîntâlni", a scris în glumă Simona.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x