Antena Căutare

Australian Open: Niculescu, califcata in turul 2. Gallovits si Hanescu, eliminati

Victor Hanescu a parasit turneul de la Australian Open inca din primul tur, jucatorul roman fiind eliminat de Mardy Fish dupa ce a condus cu 2-0 la seturi (6-2, 6-4). Americanul a revenit incredibil, pe fondul greselilor lui Hane, si s-a impus cu 6-3, 7-5 si 6-3. In turul doi va merge insa Monica Niculescu (a invins-o pe Timea Bacsinszky).


Americanul si-a revenit insa, iar victoria a fost de partea lui dupa ce a castigat urmatoarele trei seturi, 6-3, 7-5, 6-3.

A parasit competitia australiana si jucatoarea Edina Gallovits-Hall, romanca fiind invinsa in trei seturi, scor 6-3, 4-6, 6-3, de catre Julia Goerges, din Germania. Gallovits va incasa din partea organizatorilor 5 puncte in clasamentul WTA si 20.000 de dolari australieni.

In turul doi s-a calificat Monica Niculescu, sportiva din Romania trecand in doua seturi, scor 6-0, 6-3, de Timea Bacsinszky, din Elvetia. In urmatoarea faza a competitiei, Monica o va intalni pe bulgaroaica Tvetana Pironkova (nr. 32).

Pe tabloul principal de la Melbourne se mai afla trei jucatoare in turneul de simplu: Alexandra Dulgheru (27), Simona Halep si Sorana Cirstea.

sursa:Hotnews.ro

Howard Webb, desemnat cel mai bun arbitru din 2010... VIDEO! Vezi cum arata National Arena cu sase luni inainte de finalizare!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x