Antena Căutare

Pe scurt din sport: Azi Bayern - Dortmund (19:30) / Zlatan va semna cu Milan

Revista presei de sport:

1. Federaţia Română de Fotbal a anunţat, vineri, că din cele 50.000 de bilete pentru meciul dintre România şi Suedia, din preliminariile Euro-2020, mai sunt disponibile doar 800.

România – Suedia, 15 noiembrie, Arena Națională, ora 21:45
Spania – România, 18 noiembrie, Wanda Metropolitano (Madrid), ora 21:45

Ambele partide vor fi transmise în direct de PRO TV și Radio România Actualități.

Portari: Ciprian Tătărușanu (Olympique Lyon, 65/0) Florin Niță (Sparta Praga 2/0), Silviu Lung (Kayserispor, 3/0)

Fundași: Vasile Mogoș (Cremonese, 0/0), Romario Benzar (Lecce, 18/0), Adrian Rus (MOL Fehérvár, 3/0), Ionuț Nedelcearu (FC UFA, 7/0), Iulian Cristea (FCSB, 1/0), Andrei Burcă (CFR Cluj, 0/0) Nicușor Bancu (Universitatea Craiova, 12/0), Alin Toșca (Gazişehir Gaziantep, 17/0)

Mijlocași: Ciprian Deac (CFR Cluj, 22/4), Ianis Hagi (Genk, 8/0), Răzvan Marin (Ajax Amsterdam, 20/1), Tudor Băluță (Brighton, 5/0), Dan Nistor (SC Dinamo 1948, 2/0), Alexandru Cicâldău (Universitatea Craiova, 5/0), Alexandru Mitriță (New York City FC, 9/2), Florinel Coman (FCSB, 1/0), Nicolae Stanciu (Slavia Praga, 35/10), Constantin Budescu (AFC Astra, 12/5)

Atacanți: Claudiu Keșeru (Ludogorets, 36/13), George Pușcaș (Reading, 12/6), Florin Andone (Galatasaray, 25/2), Denis Alibec (AFC Astra, 9/1)

2. Portarul CFR Cluj, Giedrus Arlauskis, a fost inclus în echipa etapei a patra din Liga Europa de către site-ul uefa.com. Echipa etapei a patra este următoarea:

Portar: Giderius Arlauskis (Cluj)

Fundaşi: Reinhold Ranftl (LASK), Lluís López (Espanol), Zinho Vanheusden (Standard), Sébastien Corchia (Espanol)

Mijlocaşi: Oussama Idrissi (AZ), Esteban Granero (Espanol), Lucas Souza (APOEL), Óscar Melendo (Espanol)

Atacanţi: Munir (Sevilla), Munas Dabbur (Sevilla).

3. Zlatan Ibrahimovici (38 ani), al cărui contract cu LA Galaxy expiră în decembrie, va semna cu AC Milan, a anunţat comisarul MLS (Liga Profesionistă Nord-americană de fotbal), Don Garber, joi, la ESPN. Zlatan a mai jucat la Milan in 2011-2012.

4. Neo-zeelandezul Sonny Bill Williams (34 ani), de două ori campion mondial, a semnat cu echipa canadiană Toronto Wolfpack şi a devenit cel mai bine plătit rugbist din lume cu 6,5 milioane de euro pe sezon.

5. Tenorul spaniol Placido Domingo a transmis că s-a retras dintr-un eveniment-avanpremieră a Jocurilor Olimpice. „După ce am cântărit bine, am luat decizia să nu particip la evenimentul kabuki-opera din cauza complexităţii proiectului”, a spus Domingo în comunicatul trimis de comitetul de organizare a Tokyo 2020. Comitetul a precizat că, după consultări, a acceptat decizia lui. Placido Domingo a demisionat luna trecută din postul de director al Los Angeles Opera, după ce la adresa lui au fost emise mai multe acuzaţii de hărţuire sexuală şi comportament nepotrivit. El a negat toate învinuirile.

6. Echipa feminină a României a fost eliminată, vineri, de naţiunea gazdă, Japonia, în sferturile de finală ale Cupei Mondiale la tenis de masă, 0-3. Japoniei va întâlni în semifinale Coreea de Sud, iar în cealaltă semifinală se vor întâlni China şi Taipei.

7. Naţionala feminină a României a învins, vineri, la Mogoşoaia, cu scorul de 3-0, selecţionata Lituaniei, într-un meci din grupa H de calificare la Euro-2021.

8. Unul dintre bărbaţii care au încercat să îi jefuiască e fotbaliştii echipei Arsenal Mesut Ozil şi Sead Kolasinc în luna iulie a fost condamnat, vineri, la zece ani de închisoare. Potrivit bbc.com, Ashley Smith a recunoscut că a încercat să le ia cu forţa ceasurile de lux jucătorilor, în Hampstead. Al doilea bărbat implicat în atac, Jordan Northover, 26 de ani, şi-a recunoscut şi el rolul în incident. Smith, în vârstă de 30 de ani, a fost încarcerat vineri pentru o perioadă de zece ani. Northover încă nu şi-a aflat pedeapsa. Ashley Smith era eliberat condiţionat în momentul atacului, el fiind condamnat anterior la 42 de luni de închisoare pentru o spargere în 2017. (news.ro)

9. Azi, de la 19:30, derby in Bundesliga: Bayern Munchen - Borussia Dortmund. Se vede pe DIGI 2, TELEKOM 3, LOOK SPORT.

10. Casa Liga 1 - etapa 16-a:
Asociația „Dinamoviști pentru Dinamo” a strâns in 48 de ore suma de 20.000 de euro din donații și cotizații, în vederea preluării clubului de la Negoiță.

AZI, 8 noiembrie
Ora 18.00 Astra Giurgiu - FC Voluntari, stadion Marin Anastasovici - Giurgiu
Ora 20.30 FC Hermanstadt - Viitorul, stadion Trans-Sil - Tg. Mureș

Sâmbătă, 9 noiembrie
Ora 13.00 Academica Clinceni - Politehnica Iași, stadion Clinceni Arena - Clinceni
Ora 17.30 Chindia Târgoviște - Universitatea Craiova, stadion Ilie Oană - Ploiești
Ora 20.30 FC Botoșani - FCSB

Duminică, 10 noiembrie
Ora 16.00 Sepsi Sf Gheorghe - Gaz Metan
Ora 19.00 Dinamo - CFR Cluj, stadion Dinamo - București

Rezumate video: https://www.youtube.com/playlist?list=PLuxhRhRVzu3OFXeI6xMXtLfsNWJ5C3AJj

Liga a 2-a:
Turris-Oltul Turnu Măgurele a remizat, vineri, pe teren propriu, scor 3-3, cu echipa Ripensia Timişoara, în primul meci al etapei a XVI-a a Ligii a II-a, în care a condus cu 2-0 şi oaspeţii au avut apoi 3-2.

Azi de la ora 11:00
Farul Constanţa – Pandurii Târgu Jiu
Concordia Chiajna – Sportul Snagov
CSM Reşiţa – Petrolul Ploieşti
Viitorul Pandurii Târgu Jiu – Dunărea Călăraşi
SCM Gloria Buzău – Metaloglobus Bucureşti
ora 14:00 ASU Politehnica Timişoara – Csikszereda Miercurea Ciuc
ora 15:00 FC Argeş – UTA Arad
Maine
ora 12:00 FC Rapid – Universitatea Cluj se vede pe Look, Digi, Telekom.

Boris Becker îşi va deschide o academie de tenis... Pe scurt din sport: Razvan Lucescu la un pas de trofeul Ligii Campionilor Asiei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x