Antena Căutare

Balgradean isi reproseaza golul luat cu Grecia: ”As fi putut face mai mult la sutul lui Karagounis”

Portarul lui Dinamo, Cristi Balgradean, a debutat la ”nationala” cu o victorie, scor 3-1 cu Grecia, dar nu e multumit de prestatia pe care a avut-o.

Tatarusanu a gresit contra Belgiei, la 1-2, Balgradean a incasat un singur gol cu Grecia, unul pe care chiar el il considera parabil. Reusita lui Karagounis i-a stricat debutul lui "Pufi".

"Am vazut mingea prea tarziu, asta a fost problema. Erau foarte multi jucatori in zid, printre care si cativa adversari si asta m-a derutat un pic. Cred ca as fi putut face mai mult. Oricum, sunt fericit ca am debutat la echipa nationala".

Balgradean crede ca "tricolorii" s-au descurcat bine in ultimele doua jocuri pe care le-au disputat: "Mie mi s-a parut ca nu ne-am miscat rau nici impotriva Belgiei, cand am pierdut". Lotul Romaniei a revenit azi din Austria, unde marti seara a invins Grecia intr-un amical cu 3-1, goluri Torje, Tanase si Chipciu.

Sursa: gsp

Foto: Intact Images

Moartea unui pusti de 16 ani poate aduce noi echipamente de protectie pentru hocheisti... Fostul sef al CCA, Vasile Avram, ramane in arest. Magistratii au respins cererea de eliberare provizorie sub control jud...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x