Antena Căutare

Fostul sef al CCA, Vasile Avram, ramane in arest. Magistratii au respins cererea de eliberare provizorie sub control judiciar

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au respins, miercuri, cererea de eliberare provizorie sub control judiciar formulata la ultimul termen al procesului de fostul presedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Vasile Avram, judecat pentru fapte de coruptie.


Decizia CAB poate fi atacata cu recurs. Urmatorul termen pe fond al procesului in care Vasile Avram a fost trimis in judecata va avea loc pe 23 noiembrie, la Curtea de Apel Bucuresti.

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) l-au trimis in judecata, pe 19 octombrie, in stare de arest preventiv, pe fostul presedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Vasile Avram, sub acuzatia de luare de mita in forma continuata si fals in inscrisuri sub semnatura privata in legatura directa cu o infractiune de coruptie.

Alaturi de Vasile Avram au mai fost trimisi in judecata omul de afaceri Sorin-Ioan Terbea, pentru dare de mita, in forma continuata, avocatul Baroului Giurgiu Adrian Penciu, acuzat de instigare la infractiunea de fals in inscrisuri sub semnatura privata si favorizarea infractorului, ambele in legatura directa cu o infractiune de coruptie, Nicolae Iacobescu, acuzat de complicitate la dare de mita si complicitate la luare de mita, ambele in forma continuata si receptionerul Vasile-Constantin Chiorean, acuzat de complicitate la dare de mita si complicitate la luare de mita.

sursa: Jurnalul

Balgradean isi reproseaza golul luat cu Grecia: ”As fi putut face mai mult la sutul lui Karagounis”... FIFA si UEFA s-au sesizat in urma declaratiilor lui Mircea Sandu in cazul "U Craiova"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x