Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:15Asia Express - Drumul elefantului

Povestea bărbatului dependent de amor, care a avut peste 2000 de femei: Medicii se uită la mine ca la o ciudățenie. Am doar 39 de ani

N-are nici 40 de ani și se poate lăuda cu o performanță aproape imposibil de egalat. A avut peste 2000 aventuri amoroase, însă viața sa absolut incredibilă din acest punct de vedere i-a adus și multe deservicii, inclusiv probleme de sănătate

N-are nici 40 de ani și se poate lăuda cu o performanță aproape imposibil de egalat. A avut peste 2000 aventuri amoroase, însă viața sa absolut incredibilă din acest punct de vedere i-a adus și multe deservicii, inclusiv probleme de sănătate.

A reușit să câștige bani cu duiumul și faimă pe măsură. Lamar Odom este unul dintre baschetbaliștii, care le-au adus stelelor de la Los Angeles Lakers, ultimele titluri de campioni în baschetul profesionist nord american. Alături de întreaga generație a celebrului Kobe Bryant, Odom a reușit să cucerească inclusiv un totlu de campion mondial și un bronz olimpic cu echipa națională a Statelor Unite.

Citește și:

O femeie a rămas virgină până la 51 de ani deși a fost căsătorită de două ori: „Credeam că e ceva în neregulă cu mine. Eram sexy, dar...”

Dincolo de performanțele profesionale, Lamar a avut și o viață personală tumultoasă, condimentată cu aventuri sexuale obsesive și cu sume colosale cheltuite pentru droguri. În cartea sa autobiografică, „Darkness to Light”, fostul sportiv a dezvăluit multe dintre episoadele teribile ale existenței sale.

Nebuniile erotice și consumul de droguri i-au adus lui Odom probleme de sănătate grave, probleme, care i-au șocat inclusiv pe medicii, care l-au tratat și l-au salvat de la moarte: „Doctorii mă priveau ca pe o ciudățenie. Îmi spuneau că sunt un miracol. Am suferit 12 atacuri cerebrale și 6 infarcturi cât timp am fost în comă. Nu le venea să creadă că sunt în viață”.

Întrebat câți bani a cheltuit pentru droguri, fostul campion NBA a răspuns sec: „Cred că peste 100 de milioane de dolari”.

Deși a avut peste 2000 de femei, lui Lamar i-a rămas inima la Khloe Kardashian, una dintre iubitele oficiale ale sportivului, care a avut o carieră prodigioasă, activând la cel mai înalt nivel încă din 1999.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro