Căutare Live

Barcelona, inca un record: 11 descoperiri “La Masia” in meciul cu Levante

Zece jucatori formati la propria Academie a avut Barcelona in startul partidei cu Levante. Accidentarea lui Dani Alves din debutul meciului l-a fortat pe Vilanova sa-l trimita in teren pe Montoya, care a completat “11”-le “La Masia”.

Valdes, Alves, Pique, Puyol, Jordi Alba, Busquets, Xavi, Iniesta, Pedro, Fabregas si Messi. Asa a aratat formula cu care Tito Vilanova a inceput partida cu Levante. Dani Alves era singurul jucator care nu provenea din randurile Academiei “La Masia”.

Fundasul brazilian s-a accidentat insa in minutul 13 si a fost inlocuit cu Montoya. A fost momentul in care Barcelona a aliniat o echipa formata doar din jucatori crescuti in “La Masia”. Recordul a fost mentinut pana in minutul 75, atunci cand Adriano i-a luat locul in teren lui Jordi Alba.

Din cei 11 fotbalisti pe care Vilanova i-a avut in teren in aceasta perioada de timp, opt sunt catalani. Singurele exceptii sunt facute de Pedro, Iniesta si Messi.

Din lotul de 24 de jucatori ai primei echipe, 16 sunt proveniti de la academia de junior. Ca un alt amanunt interesant, tot staful tehnic al Barcelonei este format din oameni care au antrenat mai intai grupele de copii din “La Masia”.

S-a ales numele mascotei CM 2014: “Fuleco” ne face cu mana in Brazilia... Africa de Sud a cheltuit 3 miliarde de dolari pentru CM 2010...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri