Antena Căutare

Barcelona invinge pe Betis cu 4-2 si revine la 5 puncte de Real

Aflati, inaintea meciului, la 8 puncte de rivalii de la Real Madrid, Barcelona s-a chinuit pe teren propriu cu Betis, reusind sa-i invinga pe andaluzi abia in ultimul sfert de ora.

Presiunea poate transforma chiar si cea mai buna echipa din lume intr-una ce trebuie sa transpire considerabil chiar in fata unor echipe ce isi propun mai mult decat sa se apere pe doua linii atunci cand vin pe Nou Camp.

Barcelona a vut nevoie de o eliminare a unui adversar pentru a o invinge pe Betis, intr-un meci pe care l-a avut la indemana

Xavi a deschis scorul in minutul 10, pentru ca Messi sa-l imite 120 de secunde mai tarziu. Martin a redus din handicap cand trecuse o ora de joc, dar toata lumea credea ca e un foc de paie.

Insa acesta s-a transformat intr-unul de tabara cand Cruz a egalat la 7 minute de la reluare. Cum Messi nu poate fi oprit decat prin fault, Alvarez a luat doua galbene foarte repede si si-a lasat echipa in 10.

Alexis Sanchez a profitat de spatiile din apararea lui Betis si dupa doua ratari monumentale a adus golul izbavitor. Mai mult, Dorado a facut hent in careu, iar Messi a transformat pentru 4-2.

Barcelona invinge dar inca se afla la o distanta de 5 puncte de Real. Ecartul s-ar putea dovedi decisiv, pentru ca pana la finalul campionatului exista un singur meci direct intre cei doi granzi, in care catalanii pot recupera maxim 3 puncte.

Foto: Intact Images / EPA

Pedro va lipsi in primul El Clasico din 2013... Marseille - Lille 2-0 / Remy, la ultima dubla pentru trupa lui Deschamps?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x