Antena Căutare

Barcelona - Valencia 2-0 / Catalanii, in finala Cupei Regelui Spaniei

Echipa antrenata de Josep Guardiola a trecut de Valencia cu 2-0 dupa ce remizase (1-1) pe Mestalla si s-a calificat in ultimul act al Cupei Regelui Spaniei, acolo unde o va intalni pe Athletic Bilbao.

Barcelona e tot mai aproape de primul trofeu din 2012. Catalanii s-au impus in retrul semifinalei Cupei Spaniei cu 2-0 si s-au calificat in ultimul act al competitiei.

Messi nu a marcat, insa a dat pasa de gol din care Fabregas a descis scorul cu o executie incredibila. Jeremy Mathieu, francezul ce va parasi Mestalla in vara, putea marca, dar sutul sau a trecut pe langa poarta lui Pinto.

Acelasi portar a avut o interventie salvatoare in fata lui Jordi Alba, care il depasise pe Puyol si putea aduce echilibrul atat pe tabela, cat si la general.

Nu a fost 1-1 ci 2-0, pentru ca Xavi a dublat avantajul celor imbracati in "blau-grana" dupa o faza la care au contribuit si Alexis Sanchez si Fabregas.

Victoria o califica pe Barcelona in finala, acolo unde va avea o misiune dificila in fata bascilor de la Athletic Bilbao.

Foto: Intact Images / EPA

Catania - AS Roma 1-1 dupa rejucarea ultimelor 20 de minute... Stuttgart - Bayern Munchen 0-2 / Bavarezii in semifinalele Cupei Germaniei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x