Antena Căutare

Bataie in trafic: Daniel Stanciu de la FC Vaslui, aruncat peste un pod

Scena de groaza, la Vaslui. Protagonisti Daniel Stanciu si Marius Niculae de la Vaslui, pe o parte, si doi indivizi necunoscuti, de partea cealalta. Totul s-a petrecut, in trafic. Cei patru s-au luat la cearta. Cel mai rau a iesit, oficialul moldovenilor. A fost lovit, aruncat peste pod si si-a rupt o mana.

Team-managerul FC Vaslui a ajuns la spital pentru investigatii medicale dupa ce, alaturi de atacantul Marius Niculae, a fost implicat intr-un scandal in trafic la intrarea in municipiul Barlad.

Daniel Stanciu a relatat ca scandalul din trafic nu a fost provocat de el si de Marius Niculae, ci de ceilalti doi barbati care circulau cu masina din sens opus.

„Era o coloana mare de masini si niste indivizi au venit sa sara la bataie. Unul m-a impins, am cazut peste un pod si mi-am fracturat mana stanga. Indivizii respectivi au blocat drumul si nu mai voiau sa lase pe nimeni sa treaca", a spus Stanciu.

Potrivit politistilor vasluieni, un barbat de 29 de ani, din cealalta masina, a facut plangere pentru loviri si alte violente. Iar fotbalistul Marius Niculae si team-managerul echipei FC Vaslui, Daniel Stanciu, sunt anchetati de politisti.

VIDEO! Otelul - Rapid 1-1/ Remiza cu noroc pentru giulesteni... Cei care impusca pe timp de pace. Medaliile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x