Antena Căutare

Bayern, invinsa la Leverkusen. Vezi rezultatele din Germania!

Bayer Leverkusen a avut o repetitie reusita cu bavarezii inaintea meciului cu Barcelona de miercuri din Liga Campionilor.

Bayern Munchen pierde teren in Bundesliga. Din 4 meciuri desfasurate in deplasare in 2012, bavarezii nu au castigat niciunul, doua partide terminandu-se la egalitate si alte doua pierzandu-le.

Ultimul esec s-a produs sambata la Leverkusen. Jupp Heyneckes a inceput in 4-2-3-1 si finalista din 2010 a Ligii Campionilor s-a instalat inca din prima repriza in terenul lui Bayer. Numai ca in fotbalul contemporan posesia superioara aduce victorii doar pentru Barcelona.

Cu gandul la catalani, aspirinele au deschis scorul prin Kiessling, cu 10 minute inainte de final. Pe contraatac, gazdele au mai lovit odata, in prelungiri, cand Bellarabi a fructificat o pasa a lui Gonzalo Castro. Bayern risca, in urma acestei infrangeri, sa ajunga la 7 puncte in spatele Borussiei Dortmund, daca jucatorii lui Jurgen Kopp vor trece de Mainz.

Iata rezultatele inregistrate, precum si programul de duminica:

Sambata

Bayer Leverkusen - Bayern Munchen 2 - 0

Freiburg - Schalke 2 - 1

Hamburger SV - Stuttgart 0 - 4

Hannover - Augsburg 2 - 2

Hertha Berlin - Werder Bremen 1 - 0

Kaiserslautern - Wolfsburg 0 - 0

Borussia Dortmund - Mainz 2-1

Duminica

Nurnberg - Monchengladbach

Hoffenheim - FC Koln

In clasament, pe primul loc se afla Borussia Dortmund cu 55 de puncte, pe doi Bayern Munchen cu 48 iar pe trei Monchengladbach cu 47. Echipa de pe ultima pozitie a podiumului are un meci mai putin disputat.

Foto: EPA

Roger Federer a castigat turneul de la Dubai... Dinamo - Gaz Metan Medias 2-0 / Cainii urca pe prima treapta a clasamentului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x