Antena Căutare

Bernadette Szocs – Orawan Paranang LIVE în AntenaPLAY. Românca debutează la WTT Champions Montpellier 2024

Lupta pentru clasamentul mondial va continua la Montpellier. Bernadette Szocs este ultima româncă rămasă în turneu.

Galerie
Bernadette Szocs – Orawan Paranang live în AntenaPLAY | ProfiMedia

Bernadette Szocs a câștigat două medalii la Camionatul European Individual, la simplu și dublu. Jucătoarea continuă lupta pentru clasamentul mondial la Montpellier.

Citește și: Bernadette Szocs, trei probe într-o zi la Campionatul European Individual, live în AntenaPLAY. Programul complet al românilor

Bernadette Szocs – Orawan Paranang LIVE în AntenaPLAY. Românca debutează la WTT Champions Montpellier 2024

Bernadette Szocs – Orawan Paranang e meciul din primul tur de la WTT Champions Montpellier 2024. Duelul se va disputa miercuri, de la ora 22:25, şi va fi transmis exclusiv în AntenaPLAY.

Articolul continuă după reclamă

Citește și: Când joacă Bernadette Szocs şi Eliza Samara la WTT Champions Montpellier. Competiţia e live în AntenaPLAY

Bernadette Szocs și Orawan Paranang s-au mai întâlnit și în trecut. Sportiva din Thailanda a câştigat primul duel, cu 3-2, în 2023, în cadrul WTT Star Contender Goa.

Bernadette Szocs, în vârstă de 29 de ani, este favorită în fața lui Orawan Paranang, ea venind după cele două medalii câştigate la Campionatul European Individual, la probele de simplu şi dublu.

Bernadette Szocs este ultima româncă rămasă în turneu. Eliza Samara a fost învinsă marţi seară, în primul tur, în Infinity Arena de către Miu Hirano. Nipona s-a impus cu 3-0 la seturi, 11-3, 11-1, 11-5.

Citește și: Bernadette Szocs, argint la simplu! Românca a fost învinsă în finala Campionatului European

WTT Champions Montpellier, premii totale de 500.000 de dolari

Lupta pentru clasamentul mondial va continua la Montpellier, acolo unde câştigătorii vor primi 1.000 de puncte, finaliştii, 700 de puncte, semifinaliştii, 350 de puncte, iar sfertfinaliştii, 175 de puncte.

Turneul stă bine şi la capitolul premii: campionii vor fi răsplătiţi cu 30.000 de dolari, finaliştii vor încasa 20.000 de dolari, semifinaliştii, 15.000 de dolari, iar sfertfinaliştii vor primi un CEC de 9.375 de dolari.

Pentru mai multe detalii accesează Antena Sport.

Citește și: Bernadette Szocs s-a calificat în semifinale la Campionatul European Individual. Meciul a fost LIVE în AntenaPLAY

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Citește și: Bernadette Szocs s-a califcat în sferturi la Campionatul European Individual, în AntenaPLAY! Românca e în semifinale la dublu

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™, se văd live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții.

Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru Marele Premiu de Formula 1™ vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Elena Hagi, mesaj superb pentru Ianis Hagi de ziua lui. Ce imagini a publicat soția fotbalistului: „Avem doar o viață......

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 22 octombrie 2024. Ștefan a câștigat 3.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 22 octombrie 2024. Ștefan a câștigat 3.500 de lei Marti, 22.10.2024, 19:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x