Antena Căutare

Bianca Andreescu a invins-o pe Taylor Townsend cu 6-1, 4-6, 6-2 in optimi la US Open 2019

Bianca Andreescu a invins-o cu 6-1, 4-6, 6-2 pe Taylor Townsend in optimile de finala ale US Open 2019

Bianca Andreescu a invins-o cu 6-1, 4-6, 6-2 pe Taylor Townsend in optimile de finala ale US Open 2019. Astfel, Simona Halep și Sorana Cârstea au fost răzbunate de Bianca dupa ce au pierdut in fata americancei.

Bianca Vanessa Andreescu este o jucătoare canadiană de tenis de origine română. Cea mai bună poziție atinsă în clasamentul WTA, 14 a obținut-o pe 10 august 2019. La 17 martie 2019 a câștigat titlul la Indian Wells Masters, fiind prima jucătoare posesoare a unui wild card care se impune la acest turneu.

Taylor Townsend, în vârstă de 23 de ani, a fost considerată marea surpriză a acestui turneu . fiind venită din calificări.

La cei 19 ani ai săi, pe de altă parte, Bianca Andreescu este, la rândul ei, o revelație a tenisului mondial din acest an. Ea s-a calificat fără probleme în optimile US Open 2019, după ce a învins-o sâmbătă pe daneza Caroline Wozniacki, fost lider mondial, care în prezent se află pe locul 19 WTA.

Atât Bianca Andreescu, cât și Taylor Townsend au atins pentru prima dată în optimile de finală ale unui turneu de grand slam.

Taylor Townsend, o sportivă corpolentă, în vârstă de 23 de ani, a fost aproape să renunţe la tenis din cauza faptului că era ironizată foarte mult din cauza greutății.

Deși era cotată drept cea mai bună junioară din lume, în 2012, exact la US Open, USTA, forul suprem din tenisul american, care gestionează bugetele şi acordarea de invitaţii pe tablouri, a luat o măsură extrem de severă la adresa ei: i-au interzis lui Taylor, care atunci avea 16 ani, înscrierea pe tabloul de concurs de la US Open. Motivul invocat: greutatea prea mare a sportivei. Taylor a rămas fără susţinere financiară, fără decontări ale costurilor de deplasare la turnee, din cauza greutății prea mari. Asta după ce Townsend câștigase Australian Open 2012 (după o finală cu Yulia Putintseva), la simplu, și Wimbledon 2011 (alături de Grace Min) și 2012 (alături de Eugenie Bouchard) la dublu, scrie digisport.ro. Ulterior, au spus că a fost vorba de o neînțelegere.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Taylor Townsend, la o conferinţa de presă de la US Open.

Bianca Andreescu le-a "răzbunat" pe Halep şi Cîrstea; A eliminat-o pe Taylor Townsend în optimi la US Open... Rafael Nadal s-a calificat în sferturile de finală ale US Open...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x