Antena Căutare

Biletele pentru Romania la finala Ligii Europa au fost epuizate

Federatia Romana de Fotbal a anuntat, miercuri, pe site-ul oficial oficial, ca cele 20.000 de bilete oferite de UEFA pietei romanesti pentru finala Ligii Europa din 2012 au fost epuizate.



"In jurul orei 21.00 a zilei de ieri, 29 noiembrie a.c., a fost epuizata cota de 20.000 de bilete de intrare, alocata de UEFA pietei romanesti, pentru finala UEFA Europa League, editia 2011-2012, programata la data de 9 mai 2012, pe National Arena din Bucuresti"


Cei care doresc sa asiste la finala, dar nu au apucat inca sa intre in posesia unui bilet, mai au o sansa, pana pe data de 18 decembrie.

"In situatia in care, pana pe 18 decembrie a.c. (data incheierii oficiale a vanzarii de bilete pe teritoriul Romaniei), vor aparea anulari de comenzi/cumparari de bilete, cuantumul respectiv va fi repus in vanzare, pe acelasi site specializat, partener oficial al FRF, www.biletefotbalonline.ro. Reamintim faptul ca principiul ramane neschimbat, adica «primul venit, primul servit»", precizeaza FRF.

Finala Ligii Europa se va disputa la 9 mai 2012 pe Arena Nationala.

Europa League: PAOK, Metalist si Atletico, calificate in 16-imi. Vezi rezultatele!... Rapid - Hapoel Tel Aviv 1-3 / Norma de trei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x