Antena Căutare

Borcea, proaspăt eliberat din închisoare, este PREGĂTIT să revină la Dinamo! Aceasta este singura condiție pe care a pus-o fostul finanțator

Borcea a ieșit din închisoare si este pregătit sa revina la Dinamo

Borcea a ieșit din închisoare si este pregătit sa revina la Dinamo. Deși în urmă cu câteva zile susținea că nu mai este interesat să revină în fotbal, iată că nopțile în libertate, au fost, probabil un sfetnic bun pentru fostul finanțator de la Dinamo.

Pentru ca acest lucru să se întâmple, Borcea a pus o primă condiție a negocierii și de altfel, obligatorie: Construcția unui stadion nou.

Borcea susține că în momentul în care Dinamo va avea un stadion nou, el va reuși să ajute la redresarea clubului, alături de alți 6,7 oameni de afaceri, revenind astfel în elita fotbalului național și internațional.

,,Până nu va avea stadion nou, Dinamo nu va mai avea trupă competitivă. Eu am stat 20 de ani la Dinamo și am umplut vitrina de trofee, știu ce vorbesc. Echipa pierde 15-20 de puncte pe sezon din cauza relicvei de stadion", a declarat Borcea, pentru Gazetă.

De asemenea, Cristi Borcea mărturisește că, dacă va reveni la Dinamo ca acționar, o va face indirect, prin fiul său Patrick.

În acelaşi timp, Cristi Borcea a dezvăluit că a avut o tentativă să preia Dinamo anul trecut, în octombrie, dar nu s-a concretizat nimic.

E OFICIAL! ”Câinii din Ștefan cel Mare” au un nou antrenor: Mircea Rednic a semnat cu Dinamo... Simona Halep, decizie de ultimă oră! Și-a anunțat retragerea din turneul de la Moscova: "Am încercat tot ce am putu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x