Antena Căutare

Simona Halep, decizie de ultimă oră! Și-a anunțat retragerea din turneul de la Moscova: "Am încercat tot ce am putut"

Simona Halep şi-a anunţat retragerea din turneul de la Moscova, din cauza problemelor de sănătate, printr-un mesaj postat pe pagină sa de Facebook.

Simona Halep şi-a anunţat retragerea din turneul de la Moscova, din cauza problemelor de sănătate, printr-un mesaj postat pe pagină sa de Facebook.

„Am încercat tot ce am putut pentru a fi în formă, am vrut cu adevărat să joc aici la Moscova, dar, din păcate, problemele la coloană îmi provoacă încă durere şi nu vreau să îmi asum niciun risc inutil. Deşi este dezamăgitor, ştiu că este important să îmi pun pe primul loc sănătatea. Mi-am petrecut câteva zile minunate aici la Moscova şi le doresc tuturor succes la acest turneu”, a scris Simona Halep.

În locul numărului 1 mondial, organizatorii Kremlin Cup au introdus-o pe sportiva din Grecia, Valentini Grammatikopoulou (170 WTA).

Simona nu s-a antrenat marţi dimineaţa şi şi-a anunţat retragrea de la Kremlin Cup, turneu ce are loc în perioada 15- 20 octombrie, la Moscova. În turul secund, Halep ar fi trebuit să o întâlnească pe una dintre favoritele publicului, Anastasia Pavlyuchenkova, iar acum rusoiaca va avea o misiune mult mai uşoară împotriva numărului 170 mondial, relatează mediafax.

Ea va merge direct la Singapore, însă și Turneul Campioanelor este în dubiu în acest moment. Simona va încheia oricum anul pe primul loc în clasamentul WTA.

Simona Halep a fost diagnosticată cu hernie de disc după problemele de la turneel din China, însă medicii au asigurat-o pe Simona că nu are nevoie de operație, însă problemele au forțat-o să se retragă și de la turneele precedente.

Borcea, proaspăt eliberat din închisoare, este PREGĂTIT să revină la Dinamo! Aceasta este singura condiție pe care a pus... S-a întâmplat după mai bine de 20 de ani! România s-a calificat la turneul final al Campionatului European “under 21”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x