Antena Căutare

Brazilia - Coasta de Fildes 3-1 / Spectacol si nervi

Brazilia a trecut cu 3-1 de Coasta de Fildes duminica seara, intr-un meci contand pentru Grupa G a Cupei Mondiale din Africa de Sud, la capatul unui meci care s-a incheiat cu eliminarea lui Kaka.

In minutul 24, Luis Fabiano a deschis scorul, cu un sut napraznic, din unghi, in vinclul portii. In minutul 51 acelasi Luis Fabiano reuseste dubla, dupa o faza in care a jonglat cu mingea printre trei fundasi africani.

Noua minute mai tarziu, Kaka centreaza pentru Elano care nu rateaza din centrul careului: 3-0. Apoi, in minutul 79, Drogba reduce din diferenta, cu o lovitura de cap, din interiorul careului.

Nervii au explodat insa pe finalul partidei, iar Kaka l-a lovit fara minge pe Keita si a vazut cartonas rosu! Au urmat apoi incidente intre jucatorii celor doua formatii, cu imbranceli si mai multe faulturi dure.

Brazilia - Coasta de Fildes 3-1 si sud-americanii au strans deja 6 puncte, fiind linistiti inainte de derbyul cu Portugalia, de vineri.

foto: fifa.com

Olanda - Japonia 1-0 / In mars spre optimi... Italia - Noua Zeelanda 1-1 / In genunchi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x