Antena Căutare

BREAKING NEWS! Cristian Săpunaru, aproape de o forță a Ligii 1!

CFR Cluj este aproape de cea mai importantă lovitură pe piața transferurilor dintre forțele Ligii 1. Campioana României este aproape de a bate palma cu Cristian Săpunaru, jucător care este pe cale să semneze un contract pe un salariu impresionant pentru Liga 1.

Relația foarte bună pe care fotbalistul Săpunaru o are cu Edi Iordănescu ar putea contribui decisiv la această mutare, anunță digisport.ro. Fundașul român a lucrat o bună perioadă alături de Iordănescu Jr. la Pandurii Târgu Jiu.

Săpunaru a evoluat în sezonul trecut la Kayserispor. Săpunaru a semnat anul trecut cu Kayserispor. Turcii au plătit Astrei 300.000 de euro. Săpunaru a fost titular de drept la fosta echipă a lui Şumudică, cu 33 de partide jucate în sezonul trecut.

În ciud faptului că turcii de la Kayserispor ar vrea să se bazeze pe el și în sezonul următor și l-au luat în cantonamentul din Olanda, CFR insistă să îl ia și speră ca lucrurile să se rezolve cât mai rapid. Tatonările durează deja de ceva vreme, iar ardelenii simt că sunt tot mai aproape de această mutare.

Săpunaru l-ar înlocui la CFR Cluj pe Kevin Boli, cedat în China pe 3 milioane de euro. Francezul luat de la Viitorul cu 400.000 de euro s-a transferat la formația lui Dan Petrescu, Guizhou Hengfeng.

Cristi Săpunaru este cel mai important jucător român aflat încă în activitate. Acesta a câştigat 9 trofee în carieră, cu două echipe, Rapid şi FC Porto: Un trofeu Europa League, 3 titluri de campion, două Cupe ale Portugaliei, o Supercupă a Portugaliei, o Cupă a României, o Supercupă a României.

OFICIAL: Mihai Stoica face anunțul zilei: un jucător experimentat a semnat prelungirea cu FCSB până în 2020... Biletul Zilei 19.07.2018! Trei meciuri spectacol din Europa League aduc profitul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x