Antena Căutare

Stadionul Camp Nou se pregăteşte pentru sezonul fotbalistic de vară

Clubul FC Barcelona intenţionează să cheme jucătorii la antrenamente individuale în baza de pregătire a clubului, în vederea unei posibili reluări a campionatului, întrerupt de pandemia de coronavirus.

Ingrijitorii bazei sportive a catalanilor lucrează de zor pentru a aduce terenurile în stare optimă pentru reluarea pregătirilor.

Potrivit marca.com, lucrări se efectuează şi la Stadionul Camp Nou, unde se însămânţează un tip special de iarbă, rezistent la căldură, pe suprafaţa de joc.

Catalanii se aşteaptă ca sezonul să se reia la finalul lunii iunie şi să continuie în iulie, când temperaturile la Barcelona sunt foarte ridicate.

Messi şi colegii lui mai au de jucat cinci meciuri acasă, care vor fi probabil programate săptămânal din cauza timpului scurt avut la dispoziţie, iar administratorii arenei vor să se asigure că terenul propriu le va fi în continuare un aliat tehnicilor fotbalişti ai Barcelonei.

Fotbaliştii din Spania ar urma să revină la pregătire în această săptămână. La Liga a fost întreruptă după etapa XXVII-a, din cauza pandemiei de coronavirus. Din acest sezon mai sunt de jucat 11 etape.

Sursa : news.ro

Ministrul Sportului din Italia taie elanul echipelor italiene: Nu vorbim deocamdată de reluarea campionatului... Campionatel Mondiale de nataţie din 2021, amânate până în mai 2022...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x