Antena Căutare

Campionii nu se retrag: Simona Amanar a nascut o fata de... nota 10!

Simona Amanar se bucura de cel mai important 10 din viata. Cel pe care fetita ei, Stefania Teodora, l-a primit la nastere. Fosta campiona a nascut saptamana trecuta, iar acum se pregateste sa plece acasa, unde o asteapta un baietel de 10 ani.

Chiar daca este obisnuita cu emotiile concursului, Simona Amanar a fost coplesita de nasterea Stefaniei Teodora. Micuta a primit la nastere nota 10 si o porecla care aminteste de cariera mamei ei, " Saritura Amanar".

O porecla care ar putea sa i se transforme in destin, daca va calca pe urmele Simonei. Cuminte si puternica, Stefania pare insa deja o varianta in miniatura a celebrei sale mame, spun medicii.

Acasa, pe Stefania o asteapta doi barbate - tatal si fratiorul de zece ani, Alexandru Iosif. Din generatia gimnastelor celebre, nu doar Simona este proaspata mamica. Gina Gogean a nascut anul trecut, iar Lavinia Milosovici asteapta si ea un baietel in mai putin de doua luni.

No Finish Line: Maratonul de 230.000 km in culori de curcubeu... Liga Campionilor: Chelsea, campioana en-titre, la un pas de eliminare. Sahtior se califica in optimi. Rezultatele si cla...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x