Antena Căutare

Când joacă Simona Halep cu Amanda Anisimova. La ce oră e programat meciul din sferturi de la Wimbeldon și ce avantaj are românca

Simona Halep și Amanda Anisimova se întâlnesc din nou, de data aceasta pe iarbă. Ce a declarat sportiva americană când a aflat că va juca împotriva româncei.

colaj foto simona halep și amanda anisimova la wimbledon 2022 Galerie
Simona Halep și Amanda Anisimova se întâlesc pentru a patra oară, iar la general, românca este în avantaj. | Hepta

Simona Halep, locul 18 WTA, va juca împotriva sportivei americane Amanda Anisimova, 25 WTA, în sferturi, la Wimbledon 2022. Simona s-a calificat, după ce în optimi a învins-o pe iberica Paula Badosa, locul 4 WTA, fără apel cu un scor de 6-1, 6-2.

Simona Halep și Amanda Anisimova se întâlnesc, față în față, pentru a patra oară

Sfertul de finală dintre Simona Halep și Amanda Anisimova se dispută miercuri, 6 iulie, la o oră ce urmează să fie anunțată de organizatori. Cu toate acestea, meciul va începe după ora 13:00, transmite gsp.ro.

Până acum, Simona Halep și Amanda Anisimova s-au întâlnit în trei rânduri, românca având 2-1 la general. Sportiva americană a învins-o pe tenismenă în sferturile de la Roland Garros, în 2019, dar Simona Halep și-a luat revanșa un an mai târziu, în șaisprezecimile de la Paris. Ea a a învins-o din nou pe adversara sa, în urmă cu două săptămâni, la Bad Homburg.

„Meciul cu Anisimova va fi diferit față de cel de la Bad Homburg. Evident, pentru mine a fost un meci extraordinar atunci. Acum mă aștept să fie greu”, a declarat Simona Halep pentru sursa citată.

„Voi încerca să joc la fel ca astăzi, să rămân concentrată asupra mea. Știu că pot practica un tenis de calitate din nou, dar va fi o provocare mare. Sunt sferturile de finală la Wimbledon! Abia aștept, sunt pregătită!”, a mai spus aceasta.

Citește și: Cum arată mama Simonei Halep și ce urare i-a făcut jucătoarea de tenis de ziua ei

Cum a reacționat Amanda Anisimova când a aflat că joacă împotriva Simonei Halep

Partida din sferturi de la Wimbeldon 2022 este a cea de-a patra confruntare a acestora, iar sportiva americană are de ce să aibă emoții.

„Am jucat cu Halep acum ceva mai mult de o săptămână, e foarte greu să joci împotriva ei pe iarbă. A jucat foarte bine în acea partidă, dar acel duel a fost foarte greu pentru mine și pentru că am simțit un disconfort la încheietură. Ca atare, nu am fost capabilă să îi ofer cea mai bună replică.

Știu că mă așteaptă un nou meci foarte greu, dar abia aștept să o întâlnesc iar. Sunt sigură că amândouă vom da o luptă pe cinste pentru calificarea în semifinale”, a declarat Amanda Anisimova, potrivit wtatennis.com.

Câștigătoare a turneului de Mare Șlem de la Wimbledon în 2019, Simona Halep este singura campioană de pe iarba londoneză care a rămas în cursă la ediția din acest an. Dacă o învinge pe adversara sa de miercuri, 6 iulie, și de data aceasta, Simona o va întâlni pe învingătoarea dintre australianca Ajla Tomljanovic și kazaha Elena Rybakina.

Citește și: Schimbări importante în clasamentul WTA. Cine este noul lider mondial și pe ce loc a ajuns Simona Halep

De asemenea, românca își va rontunji și veniturile și astfel, o poate depăși pe Venus Williams. În prezent, Simona este pe locul 3 în topul câștigurilor, fiind devansată doar de surorile Williams, potrivit sursei menționate anterior.

Astfel, pe Halep o despart doar 3,2 milioane de euro de Venus, iar cu un succes la Wimbledon 2022 suma s-ar micșora considerabil. Halep are în acest moment 39 de milioane de dolari, iar dacă ajunge în finală va depăși granița celor 40 de milioane.

Simona Halep are o avere estimată la 39 de milioane de dolari, dar dacă ajunge în finala de Wilmbledon 2022, românca o va depăși pe Venus Williams (42,2 milioane de euro). Locul 1 în topul celor mai bogate tenismene este ocupa de Serena Williams cu 94,5 milioane de euro.

Câtă bucurie pe un puşti! Venit pentru prima dată la un meci, copilul a plecat acasă cu cel mai frumos cadou... Mesajul lui David Popovici, după ce echipa României a câștigat aurul cu ștafeta de 4x100 de metri liber la CE de la Otop...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x