Antena Căutare

Cum arată mama Simonei Halep și ce urare i-a făcut jucătoarea de tenis de ziua ei

Simona Halep a publicat o imagine înduioșătoare cu părinții săi, cu ocazia aniversării mamei ei.

Colaj cu Simona Halep zâmbind Galerie
Simona Halep a publicat o imagine cu mama sa | gettyimages.com

Simona Halep își ține la curent fanii în privința evenimentelor importante din viața ei, iar aniversarea mamei sale, nu a rămas neamintită pe rețelele sociale ale sportivei. Jucătoarea de tenis a publicat pe rețelele sociale o fotografie în care tatăl său ține mâna pe umărul soției lui. „La mulți ani, mama!”, a scris Simona Halep în dreptul imaginii.

Fanii nu au ezitat să reacționeze și să-i facă și ei o urare femeii care a adus-o pe lume pe cea care a devenit una dintre cele mai importante sportive ale României. Peste 13 mii de fani au apreciat fotografia făcută publică de Simona Halep.

Cum arată mama Simonei Halep

„La mulți ani, domana Tania”, „Cred că au fost făcuți unul pentru celălalt”, „la mulți ani, domana Halep”, sunt câteva dintre compentariile pe care fanii Simonei Halep le-au scris în dreptul fotografiei publicate de aceasta pe contul său de Instagram.

Citește și: Ce i-a spus Patrick Mouratoglou Simonei Halep, imediat după ce jucătoarea de tenis a fost eliminată de la Roland Garros 2022

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mesajul Simonei Halep, după înfrângerea de la Roland Garros 2022

De curând, Simona Halep a participat la Roland Garros, dar a părăsit turneul din turul 2.

„Scriu aceste cuvinte pentru că simt nevoia să le împărtășesc cu cei cărora le pasă. Ca de fiecare dată, simt un sprijin atât de mare din partea fanilor mei și aș vrea să vă mulțumesc tuturor!

Sunteți grozavi! Mă susțineți necondiționat, iar asta înseamnă foarte mult!

În general, nu sunt o persoană dramatică și sper să nu par așa scriind aceste cuvinte acum.

Ultimele 18 luni au fost foarte grele, atât din punct de vedere emoțional, cât și fizic.

După ce am pierdut la Doha, mesajul meu către cei foarte apropiați a fost că nu mai pot face asta, că am terminat cu tenisul. Dar, cumva, mi-am recăpătat focul și am început să simt din nou dragostea pentru tenis și am decis să muncesc din greu și să fac schimbări semnificative. Sunt foarte mândră de mine pentru tot ceea ce am făcut în ultima vreme. Am putut face acest lucru doar cu ajutorul lui Patrick și vreau să-i mulțumesc că a fost alături de mine.

Citește și: Simona Halep, mesaj tăios după revenirea de la Doha. Ce i-a transmis lui Ilie Năstase: „Fac cum am hotărât”

Rezultatele sunt grele, desigur, pentru că așteptările sunt mari. Sunt o câștigătoare de Grand Slam, sunt o fostă numărul 1 și se așteaptă de la mine să câștig. Dar nimic nu ar trebui să fie luat de la sine înțeles. Pentru a putea atinge din nou cel mai înalt munte din tenis, am nevoie de timp și de multă muncă grea. Nu este felul meu să renunț, așa că mâine este o nouă zi și voi fi gata să o iau de la capăt!

Apropo, acum știu cum este să ai un atac de panică; nu este ușor de gestionat, dar am trecut peste asta acum și zâmbesc deja!”, a scris Simona Halep, pe Instagram, la câteva ore după ce a a fost învinsă de chinezoaica Qinwen Zheng, cu 2-6, 6-2, 6-1 la Paris, în turul 2 de la Roland Garros.

Simona Halep a câștigat turneul de Grand Slam Roland Garros din 2018. În 2021, sportiva nu a participat la Roland Garros, din cauza unei accidentări.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x