Antena Căutare

Capitanul lui Twente: "Ma bucur ca am picat cu Steaua"

Peter Wisgerhof de la olandezi si-a exprimat, dupa tragerea la sorti de la Nyon, satisfactia ca echipa sa a evitat alti adversari.

Vremurile in care Steaua isi speria adversarii decat cu numele au apus de mult. Acum, nici macar echipele cu mai putina experienta decat ros-albastrii nu se mai tem de acestia.

In saisprezecimile Europa League, echipa lui Ilie Stan va da piept cu Twente Enschede, iar olandezii se arata optimisti inaintea dublei manse.

Capitanul lor, Peter Wisgerhof, chiar si-a exprimat satisfactia ca nu a picat cu alta echipa mai puternica: "Daca ne uitam la ce formatii erau in urne, am picat destul de bine. Ar fi minunat sa ajungem in optimi sa jucam cu Schalke, dar mai intai trebuie sa trecem de Steaua" a spus jucatorul din lotul batavilor.

Intemperiile amana din nou o etapa din Cupa Mondiala la Schi Alpin... Viorel Hizo: "Nu ne permitem sa pierdem un jucator ca Wesley"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x