Antena Căutare

Care e starea de sănătate a lui Lewis Hamilton după diagnosticul de Covid-19. Ce spune campionul de F1

Campionul Formula 1 Lewis Hamilton a fost diagnosticat recent cu virusul Covid-19. Acum, șoferul de curse a dezvăluit care e starea lui de sănătate.

Lewis Hamilton, dupa o cursa Formula 1
Lewis Hamilton a fost diagnosticat recent cu virusul Covid. | Profimedia

Lewis Hamilton, campion Formula 1, a dezvăluit cum se simte după diagnosticul recent de Covid, într-un video recent publicat pe rețeaua de socializare Instagram.

Hamilton face parte dintr-un lung șir de vedete ce au dezvăluit că au fost diagnosticate cu Coronavirus SARS-COV-2 (sau COVID-19), printre care se numără Dwayne “The Rock” Johnson, Tom Hanks, Mihai Budeanu și Virgil Ianțu.

Ca urmare a diagnosticului, Hamilton, în vârstă de 35 de ani, s-a autoizolat imediat. Acum, a dezvăluit cum se simte și ce planuri are.

Lewis Hamilton s-a autoizolat imediat după diagnosticul de Covid-19

Campionul a fost diagnosticat cu virusul Covid săptămâna trecută, după ce s-a trezit cu “simptome ușoare”.

“Nu se simte foarte bine,” a declarat Toto Wolff, directorul echipei Mercedes AMG Petronas Motorsport Formula 1, după aflarea diagnosticului lui Hamilton, scrie France24.

“Covid-19 nu e ceva ce trebuie tratat cu superficialitate și el e îngrijit de oameni care se pricep. Ăsta e lucrul cel mai important, dar primele zile nu sunt foarte ușoare.”

După diagnostic, Hamilton s-a autoizolat imediat, scrie TMZ. Că urmare, nu a putut participa la Grand Prix-ul Sakhir, din Bahrain, un obstacol ce recunoaște că a fost foarte dificil pentru el.

“Categoric a fost una dintre cele mai dificile săptămâni din ultima perioadă,” a declarat Hamilton.

În cadrul aceluiași mesaj video, el a declarat că se simte mult mai bine și că a început deja să revină la rutina sa obișnuită, în autoizolare.

“Mă simțeam foarte bine când m-am trezit azi,” a declarat Hamilton în video. “M-am și antrenat pentru prima dată.”

Din fericire, Hamilton se simte mai bine după diagnostic și speră că va putea participa la Grand Prix-ul din Abu Dhabi în acest weekend.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Am vrut să vă trimit un mesaj pozitiv, să vă anunț că sunt okay,” a continuat Hamilton în video. “Și să vă mulțumesc fiecăruia pentru mesajele și video-urile incredibile. Le apreciez foarte, foarte mult.”

“Sper că oriunde sunteți, continuați să gândiți pozitiv și să luptați împotriva a tot ce iese în calea voastră. Și sper că mă pot întoarce în mașină în curând. Și da, vă transmit iubire.”

Lewis Hamilton a devenit cel mai de succes pilot din istoria Formula 1

În acest sezon, Lewis Hamilton a devenit cel mai de succes pilot din istoria Formula 1. El a reușit să întreacă recordul lui Michael Schumacher pentru cele mai multe victorii.

Citește și: Noua iubită a lui Lewis Hamilton este copia fidelă a lui Nicole Scherzinger. Asemănarea dintre cele două este izbitoare

Originar din Marea Britanie, Hamilton câștigă aproximativ 70 de milioane de dolari pe an și e unul dintre cei mai cunoscuți pilot de curse Formula 1 din lume.

După ce Lewis Hamilton va petrece cele 10 zile de autoizolare necesare, va mai face un test Covid miercuri și joi, pentru a se asigura că poate participa la evenimentul din Abu Dhabi, ce va începe vineri.

Tragerea la sorți pentru preliminariile Cupei Mondiale din 2022. În ce grupă a picat România... Din 11 decembrie, Cătălin Oprişan prezintă emisiunea AS.ro live pe site-ul www.as.ro, de luni până vineri, de la 10:30...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x