Antena Căutare

Catalanii ii ameninta pe dinamovisti: "Nu ni s-a spus sa ne oprim dupa 5 goluri. Vrem spectacol!"

Doi dintre jucatorii Barcelonei, Pinto si Jordi Alba, au participat la conferinta de presa de dinaintea meciului amical dintre Dinamo si Barcelona.

Portarul Pinto a declarat ca nu li s-a spus sa se opreasca daca la un moment dat Barcelona conduce pe Dinamo la 5 goluri diferenta: "Echipa Dinamo e o echipa din ce in ce mai puternica. Nu s-a stabilit sa nu marcam mai mult de 5 goluri. Dorim ca lumea sa se bucure de spectacol. Sint convins ca gazonul va fi in conditii bune, exista riscuri intotdeauna. Dar cred ca organizatorii vor oferi conditii bune de joc".

Catalanii au aterizat aseara pe aeroportul Henri Coanda, insa vedetele lui Vilanova nu au vrut sa dea ochii cu presa. Ziaristii romani au fost tinuti la gard.

Desi sosirea Barcelonei la Bucuresti era programata aseara, la ora 20:30, charterul special care i-a adus pe catalani a aterizat cu 45 de minute mai devreme pe aeroportul Henri Coanda.

Ceea ce trebuia sa fie un moment unic pentru Romania a fost cu siguranta unul care a surprins pe toata lumea! Spre surprinderea tuturor, superstarurile spaniole au fost protejate de organizatori si au fost ferite de zecile de aparate foto si camere de luat vederi care erau pregatite sa-i surprinda pe Messi si compania. "Cei de la Barcelona au cerut sa nu fie lasata presa la salonul oficial. Am incercat sa discutam cu ei, dar nu au facut nici o concesie", au motivat ofiterii de securitate decizia de a interzice presa pe Otopeni.

Afla mai multe pe GSP.RO!

Londra este impanzita de agenti de securitate in ultimele zile ale Olimpiadei... JO 2012: Echipajul de dublu al Romaniei, locul 5 in finala B la 200 de metri la kaiac...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x