Antena Căutare

Catalanii joacă dur! Barcelona a blocat o primă de 26 de milioane de euro pentru Neymar

FC Barcelona a blocat plata unei prime de 26 de milioane de euro către Neymar, în aşteptarea răspunsului atacantului cu privirea la plecarea la Paris Saint-Germain, au anunţat surse din cadrul clubului catalan, citate de AFP.

"Suma a fost depusă la un notar, în aşteptarea unui răspuns din partea jucătorului", a declarat sursa citată. Neymar este convoncat, miercuri, la reluarea antrenamentelor echipei FC Barcelona, alături de toţi jucătorii din lot.

Această primă a fost negociată în urmă cu un an, atunci când fotbalistul şi-a prelungit contractul cu FC Barcelona până în 2021. Contractul includea o primă de prelungire pentru Neymar la finalul primului an, dar şi o creştere a clauzei de reziliere de la 200 la 222 de milioane de euro.

Neymar, în vârstă de 25 de ani, a fost achiziţionat de FC Barcelona în vara anului 2013 de la FC Santos. Într-o primă fază, Barcelona a anunţat oficial că transferul jucătorului a costat clubul catalan 57,1 milioane de euro. Însă potrivit autorităţilor spaniole, în realitate el a costat cel puţin 83,3 milioane de euro. Neymar şi FC Barcelona s-au înţeles să ascundă adevărata valoarea a sumei de transfer pentru ca un fond de investiţii brazilian, DIS, care deţinea 40 la sută din drepturile federative ale jucătorului, să primească mai puţini bani din această afacere.

Pentru achiziţionarea lui Neymar, PSG este pregătită să achite clauza de reziliere de 222 de milioane de euro.

VIDEO: Jesus Navas a fost RAPIT! Imaginile în care fotbalistul e luat cu forţa de pe stradă şi... transferat la Sevilla... Anderlecht vrea să scape de Nicolae Stanciu! Pierdere uriaşă pentru "cel mai prost transfer din istorie"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x