Căutare Live

Cavani, aproape sa arda in hotel

Vizita la Bucuresti putea sa se lase cu amintiri deloc placute pentru killerul Stelei.

Edinson Cavani a dechis scorul in minutul 2 al partidei amicale dintre Romania si Uruguay, insa presei din Uruguay i-a atras atentia un alt episod ce l-a avut in prim plan pe napoletan.

Ziarul „Ultimas noticias" sustine ca Edinson s-a cazut in aceeasi camera cu Sebastian Abreu. La un moment dat, ultimul a coborat in holul hotelului, iar la intoarcere, pentru a nu-l trezi pe Cavani, s-a dezbracat fara sa mai aprinda lumina, punandu-si pantalonii pe ceea ce el a crezut ca e un cuier.

In realitate, obiectul era o lampa, care i-a ars pantalonii lui Abreu. Din fericire, nu s-a declansat nici un incendiu, asa ca cei doi au ramas in afara oricarui pericol.

Foto: Intact Images / EPA

Deficit de 5 milioane de euro la FRF... Organizatorii turneului de tenis BRD Nastase Tiriac Trophy anunta startul programului de voluntariat 2012...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri