Antena Căutare

Cavani, ce-ti mai place sa dai goluri! Napoli - Milan 3-1, vezi toate rezultatele din Serie A!

Napoli a revenit incredibil pe teren propriu de la 0-1 cu Milan si s-a impus cu 3-1 in fata echipei care a remizat recent in fieful Barcelonei.

Derby-ul etapei in Serie A a adus fata in fata performerele primei etape de Liga Campionilor. Astfel, daca Napoli a facut 1-1 pe City of Manchester, Barcelona a egalat in ultimul minut in intalnirea cu Barcelona si are prima sansa la primul loc in grupa.

La poalele Vezuviului, fostul roman si cormoran Aquilani a deschis scorul inca din minutul 13 si roso-nerri pareau sa aiba un succes facil. Numai ca aveau sa invete, la fel ca Steaua anul trecut, ca pe San Paolo nu trebuie sa te consideri invingator nici macar cand esti la dusuri. Evident, cel care a intors rezultatul a fost Cavani. Uruguaianul a punctat o singura data in prima repriza si de doua ori in mitanul secund. De ajuns pentru ca Napoli sa castige si Cavani sa spere ca in viitor va fi comparat in oras cu Maradona.

Inter si-a continuat seria rezultatelor nefaste si a remizat cu AS Roma. Inaintea partidei, nici Gasperini si nici Luis Enrique nu se mai aflau in gratia patronului. Nici acest 0-0 nu le va spori popularitatea celor doi antrenori.

La Udinese, Torje a evoluat 74 de minute si a contribuit la victoria echipei lui in fata Fiorentinei (2-0) iar Mutu a fost inlocuit in minutul 80 la Cesena, care a pierdut la Catania cu 1-0.

Iata rezultatele complete inregistrate in Serie A:

Cagliari - Novara 2-1
Inter - AS Roma 0-0
Atalanta - Palermo 1-0
Bologna - Lecce 0-2
Catania - Cesena 1-0
Lazio - Genoa 1-2
Parma - Chievo 2-1
Siena - Juventus 0-1
Udinese - Fiorentina 2-0
Napoli - AC Milan 3-1

foto: Intact Images

VIDEO! Gol splendid marcat de Bucur in liga rusa. Kuban invinge Anzhi, scor 1-0... Razvan Lucescu: "Plecam multumiti de aici, chiar daca nu a fost spectacol"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x