Antena Căutare

Câți bani avea Kobe Bryant! Legendarul baschetbalist a lăsat în urmă o avere fabuloasă!

Legendarul baschetbalist Kobe Bryant, care a murit, duminică, alături de una dintre fiicele lui și alte persoane, după ce elicopterul în care se aflau s-a prăbușit, a lăsat în urma sa o avere fabuloasă.

Câți bani avea Kobe Bryant! Legendarul baschetbalist a lăsat în urmă o avere fabuloasă!
Kobe Bryant | hepta.ro

Kobe Bryant a fost unul dintre cei mai bogați sportivi din lume, cu o avere estimată la 500 de milioane de dolari, după o carieră fabuloasă în NBA, ce a durat 20 de ani.

Fostul baschetbalist care a jucat pentru LA Lakers a murit după ce elicopterul în care se afla s-a prăbușit în Calabasas, la nord-bvest de Los Angeles, alătiuri de fiica lui în vârstă de 13 ani, Gianna Maria Onore.

Kobe Bryant a jucat de-a lungul întregii sale cariere pentru Los Angeles Lakers. A fost de cinci ori campion în NBA.

Citește și: Ultimele clipe din viața lui Kobe Bryant au fost terifiante! Fiica lui a murit cu el! Ce spun martorii. „Nimeni nu ar fi putut supraviețui!” – VIDEO

Potrivit unei liste întocmite de Forbes, Kobe Bryant ocupă locul al nouălea în tiopul celor mai bogați sportivi, cu averea sa de 500 de milioane de dolari.

Când s-a retras, în anul 2016, Kobe Bryant, care a murit la vârsta de 41 de ani, câștigase cei mai mulți bani din NBA. Avea 680 de milioane de dolari salariu și alte beneficii, după cariera lui de două decenii.

A avut, de altfel, cel mai mare salariu din NBA în ultimii șase ani ai carierei lui. După ce s-a retras, a continuat să primească bani din colaborări cu Nike, Hublot și Panini.

Kobe Bryant, confundat cu LeBron James într-un material comemorativ al BBC. Reţeaua de televiziune a prezentat scuze... Stan Wawrinka, în sferturi la Australian Open, după ce l-a eliminat pe Daniil Medvedev...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x