Live acumAsia Express - Drumul Comorilor
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Ultimele clipe din viața lui Kobe Bryant au fost terifiante! Fiica lui a murit cu el! Ce spun martorii. „Nimeni nu ar fi putut supraviețui!” – VIDEO

Ultimele clipe din viața Kobe Bryant au fost terifiante. Martori ocular au povestit ce s-a întâmplat cu elicopterul în care legendarul baschetbalist, una dintre fiicele lui și alte șapte persoane au pierit.

Ultimele clipe din viața lui Kobe Bryant au fost terifiante!

Captură video

Elicopterul în care s-au aflat Kobe Bryant (41 de ani) şi una dintre cele patru fiice ale sale, Gianna (13 ani), era un model Sikorsky S-76B, fabricat în 1991. El aparţinea de firma Island Express Holding Corp, o companie care închiriază elicoptere pentru zboruri charter.

Potrivit presei americane, nouă persoane s-au aflat la bordul aparatului de zbor şi nu cinci, aşa cum s-a spus într-o primă fază.

Elicopterul în care a murit Kobe Bryant a decolat de pe Aeroportul „John Wayne“, în Santa Ana, duminică dimineaţă, la ora locală 9.06. A zburat deasupra Boyle Heights, unde se află stadionul Dodger, şi a trecut peste Glendale. Accidentul s-a produs cu puţin înainte de ora 10 dimineaţa, lângă Las Virgenes Road.

Citește și: Cutremurător! Ultimele imagini cu fiica lui Kobe Bryant, alături de tatăl ei, înainte de a muri! VIDEO

Ultimele momente ale zborului au fost văzute de Scott Daehlin (61 de ani) şi de Jerry Kocharian (62 de ani), care ieşiseră de la biserică pentru o cafea. Cei doi au povestit pentru „Los Angeles Times“ cum s-a produs accidentul.

„După zgomot, era clar că ceva nu e în regulă. Şi zbura şi foarte jos. Am văzut cum s-a prăbuşit. A dispărut în ceaţă şi apoi s-a auzit o bubuitură şi s-a văzut o explozie uriaşă. Nimeni nu putea să supravieţuiască după aşa ceva.

Pentru că elicopterul zbura foarte aproape de pământ, mi-am dat seama că ceva nu e în regulă. Zbura foarte jos, de parcă era în căutarea unui loc de aterizare. Făcea stânga foarte încet. Era aproximativ ora 09.44 dimineața şi apoi s-a prăbuşit. Imediat, am sunat la 911”, au povestit martorii, potrivit adevarul.ro.