Antena Căutare

Ce diferență de vârstă există între Nadia Comăneci și soțul ei. Cum s-au cunoscut cei doi, de fapt

Nadia Comăneci și soțul ei, Bart Conner au o căsnicie de 28 de ani și un fiu minunat. Cei doi sunt foarte discreți în ceea ce privește viața personală, motiv pentru care puțini știu ce diferență de vârstă există între ei sau cum s-au cunoscut, de fapt.

Galerie
Nadia Comăneci și soțul ei, Bart Conner au o căsnicie de 28 de ani și un fiu minunat | gettyimages.com

Norocul i-a surâs Nadiei Comăneci atât pe plan profesional cât și pe plan amoros. De mai bine de două decenii, celebra gimnastă trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Bart Conner. Cei doi s-au căsătorit în 1996, iar din rodul iubirii lor s-a născut un băiat care seamănă perfect cu tatăl lui.

Cea supranumită „Zeița de la Montreal” a avut parte de o viață agitată pe plan sentimental până să își cunoască soțul. Aceasta se afla într-o relație toxică cu un român stabilit în Statele Unite ale Americii, care îi devenise manager.

Bart Conner este cel care a „salvat-o” pe Nadia Comăneci. Se pare că sportivul american a ajutat-o pe gimnastă să își schimbe viața. Aceasta a renunțat la partenerul abuziv și s-a mutat în Montreal, unde a locuit cu familia unui antrenor român de rugby.

Citește și: Tricou cu Nadia Comăneci, lansat de unul dintre cele mai celebre magazine din lume. La ce preț poate fi achiziționat în România

Articolul continuă după reclamă

„A ajutat-o să scape din acea relaţie abuzivă şi să înceapă o viaţă nouă în Montreal, locuind cu familia unui antrenor român de rugby, Alexandru Ştefu. Timp de un an, el şi Nadia au fost prieteni care se auzeau doar la telefon”, se arăta în ziarul New York Times în urmă cu mulți ani, potrivit okmagazin.ro.

Destinul Nadiei Comăneci s-a schimbat complet atunci când gazda ei s-a stins din viață atunci când nu se aștepta. Atunci a fost momentul în care Bart Conner a invitat-o pe sportivă să locuiască în Oklahoma City, orașul în care el era deja stabilit, pentru a-i fi de ajutor la școala lui de gimnastică.

Când s-au cunoscut Nadia Comăneci și soțul ei, Bart Conner. Ce diferență de vârstă există între cei doi

Nadia Comăneci și soțul ei, Bart Conner, s-au cunoscut pe vremea când erau doar niște adolescenți. Celebra gimnasta și-a văzut pentru prima oară viitorul partener la vârsta de 14 ani, în cadrul unui concurs de gimnastică în New York, Statele Unite ale Americii, unde a și câștigat aurul internațional la compus.

Pe atunci, sportivul american avea doar 17 ani și era membru al echipei masculine de gimnastică din SUA, cu care a câștigat două medalii de aur la Olimpiada din 1984, în Los Angeles.

Scânteia dintre cei doi s-a aprins atunci când se aflau pe scenă împreună, iar un fotograf i-a sugerat lui Bart Conner să-i ofere un pupic pe obraz Nadiei Comăneci.

Citește și: Rețeta specială de sarmale a Nadiei Comăneci: „Așa am învățat de la mama!” Cum le prepară și ce secret are

„Este adorabilă. Dă-i un pupic pe obraz, o să iasă o poză frumoasă!”, potrivit sursei citate mai sus.

Deși s-au cunoscut într-un astfel de context, Bart Conner și Nadia Comăneci au devenit soț și soție după aproximativ 20 de ani de la prima lor întâlnire neașteptată. Destinul i-a purtat pe drumuri diferite până s-au găsit din nou unul pe celălalt.

De altfel, între cei doi există o diferență de vârstă de 4 ani. Bart Conner este mai mare decât soția lui doar cu câțiva ani.

Maccabi Tel Aviv – FCSB 0-1. Roș-albaștrii, în turul trei Champions League. Meciul s-a văzut liveVIDEO pe Antena 1 și An... Bernadette Szocs, eliminată în optimi la tenis de masă la JO de la Paris! Românca își poate lua revanşa în concursul pe ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x